Kursus - 09/02-2022 i Jægerspris

Kommunal rottebekæmpelse - bliv opdateret på lovændringer og strategier anno 2022 (Jægerspris)

De seneste år er der sket uhyre meget inden for den kommunale rottebekæmpelse. Er du opdateret om de nyeste lovændringer og strategier? Kom til en spændende dag og få nøglen til effektiv rotteforebyggelse og -bekæmpelse ud fra en opdateret viden om rottens biologi og adfærd.

Rotter udgør en stor sundhedsmæssig risiko og koster årligt samfundet et trecifret millionbeløb. Har vi fået flere rotter i Danmark? Ser vi på antallet af rotteanmeldelser, kunne det godt se sådan ud, da et stadigt varmere klima og bedre yngleforhold gør det nemmere at være rotte i Dagens Danmark. Hvad skal der til for at vende udviklingen?

I kommunerne opleves der en stigende interesse for varetagelse af bekæmpelsen, men også øgede administrative krav, som skal være med til at sikre kommunens borgere en fortsat effektiv rottebekæmpelse.

Er dette kursus egnet til dig? 
Dette kursus er til dig, som sidder i den kommunale administration med ansvar for kommunal rottebekæmpelse eller som arbejder med rottebekæmpelse i praksis. 

Kurset giver dig en grundig indføring i rotters adfærd og biologi, samt effektiv forebyggelse og bekæmpelse, så du er klædt godt på til de nyeste udfordringer, som den moderne rottebekæmpelse byder på.

Alt sammen med udgangspunkt i lovgivningen og gældende retningslinier på området.

Gift og fælder - hvad virker og hvad virker ikke?
Vi vil gerne minimere den miljømæssige belastning, som brugen af rottegifte fører til. Alligevel står vi ofte i situationer, hvor giften er vores bedste mulighed for effektivt at udrydde en rottebestand.

På dette kursus drøfter vi nærmere brugen af gift i lyset af den gældende resistensstrategi og myndighedernes anbefalinger. For hvornår og hvordan skal giften anvendes ?

Fælder har fået en renæssance. Hvilke fældetyper findes der, og hvor effektive er de? Hvornår og hvordan skal de anvendes, og er de et reelt alternativ?

Nogle gange er hverken rottegift eller fælder imidlertid egnet til at alene at give varige resultater - derfor sætter vi særligt fokus på den forebyggende indsats.

Førende rotteekspert Peter Weile opdaterer dig om den nyeste viden på rotteområdet samt de nye lovændringer og udfordringer.

Du får fuld og lækker forplejning på kurset. Denne inkluderer kaffe/the/vand ad libitum samt lækker morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskage. 

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

2795,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
Lær mere om:
 • Rottens biologi og adfærd samt betydning for den praktiske bekæmpelse
 • Hvordan I sikrer en effektiv rottebekæmpelse?
 • Lovændringer og strategier for 2022 for kommunal rottebekæmpelse
 • Bekæmpelsesmidler - antikoagulanter, fælder o.s.v.
 • Forebyggelse - resultat fra forsøg med sikring og renholdelse på landbrugsejendomme og på fødevarevirksomhed
 • Den nye resistensstrategi
Mere Info
 • 09/02-2022
 • 09:00 - 15:00
 • Bautahøj
 • Fuld forplejning
 • Andre selvstændige erhvervsdrivende, Biologer, Forsyningsmedarbejdere, Geologer, Ingeniører, Landmænd, Miljøteknikere, Rådgivere om plan- og miljøforhold, Sagsbehandlere, Skadedyrsbekæmpelse, Skadedyrsbekæmpere
 • Klima & Miljø
Om underviseren

Peter Weile Aut. rottebekæmper og cand.jur.

Peter Weile er uddannet Cand. Jur. fra Københavns Universitet og har mange års erfaring med bekæmpelse af skadedyr. Bag sig har han en lang karriere bl.a. som konsulent i rottebekæmpelse i Miljøstyrelsen. Han har desuden fungeret som kursusleder på autorisationskurser i rottebekæmpelse for Fødevare- og Miljøministeriet. Peter Weile har siden 2002 drevet konsulentvirksomhed, hvor han yder rådgivning til kommuner og private om forebyggelse og bekæmpelse af mus og rotter.

2795,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
Joomla SEF URLs by Artio