Korrekt lægelig dokumentation – brug mulighederne bedst (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Korrekt lægelig dokumentation – brug mulighederne bedst (Foredrag)

Lægelig dokumentation skal sikre korrekt vurdering og ikke mindst sikre borgerens retssikkerhed. Her er den korrekte dokumentation helt afgørende for en målrettet og effektiv sagsbehandling.

Sundhed.dk byder på et væld af muligheder, når sagerne skal dokumenteres lægeligt – muligheder jobcentret uden tvivl aldrig har tænkt på!

Jobcentret kan med fordel i langt større grad bruge tilgængelig og gratis lægelig dokumentation. Det giver lægerne tid til at passe patienterne, mens sagerne dokumenteres mest korrekt og objektivt, samme dag eller i løbet af få dage. Samarbejdet med lægerne er et nøglepunkt og dette samarbejde kan med forholdsvis lette tiltag bedres og optimeres betydeligt.

Nudging som værktøj i forbindelse med sagsbehandlingen tages også op. På dagen gennemgåes nudgingens principper og metoder, med fokus på brug af nudging i sagsbehandlerens praktiske hverdag. Der gives indsigt i nudgingens mange muligheder og foreslag til, hvordan man kan bruge metoden til at give borgeren motivationen og styringen tilbage.

Efter kurset vil du som sagsbehandler uden tvivl være bedre klædt på til at indhente den rette lægelige dokumentation. Også attesterne gennemgås og du modtager ligeledes undervisning i, hvordan du sikrer, at du får svar på alle dine spørgsmål.

Dagen byder på gode værktøjer til sagsbehandlerens brug af sundhed.dk samt indhentning af rette attester. Læge, Ph.d., Vibeke Manniche tager udgangspunkt i den daglige praksis og bruger desuden masser af relevante og spændende eksempler. 

Kurset henvender sig til nye, såvel som erfarne sagsbehandlere og undervisningen veksler mellem oplæg, drøftelser og casebaserede plenumdiskussioner. 

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun henter bl.a. sin viden fra sine mere end 17 års erfaring som lægekonsulent og har særlig stor indsigt i emner som lægelig dokumentation, arbejdsmarkedstrivsel, somatisk sygdom, forebyggelse, sygefravær, skånehensyn, simulation og arbejdsevne.Vibeke Manniche underviser ofte om disse emner på både kurser og konferencer.

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)