Lederkommunikation - ledere med ledelseserfaring og mellemledere - Inhouse/foredrag
Foredrag - -/- i hele landet

Lederkommunikation - ledere med ledelseserfaring og mellemledere - Inhouse/foredrag

Hvordan kan du som leder hurtigt og præcist skabe mening, motivation og retning for din organisation, i en stadig mere kompleks verden, hvor ledere er under konstant pres for at skabe store resultater på kort tid?

Hvordan kommunikerer du med dine egne ledere, medarbejdere og kolleger på en måde som skaber samarbejde og styrke og ikke magtkampe og misforståelser?

God og præcis kommunikation skaber kontakt og tillid.

Som leder står du ofte i situationer hvor dine evner for at kommunikere har direkte konsekvenser for dine resultater og dine medarbejderes tillid og effektivitet.

Kurset er målrettet ledere som skal lede andre ledere, herunder mellemledere i både større og mindre grad. Kurset vil udvikle og træne dig, der skal forene din faglige viden med din evne til at lede og kommunikere til alle dem du skal arbejde med for at opnå resultater.

Resultatskabende metoder.

Kurset er bygget op omkring det anerkendte lederudviklingsværktøj, Leadership Pipeline, en af verdens hurtigst voksende formler for at bygge fremtidens ledere. I Danmark brugt af Dong Energy, Vestas, Mærsk, Dansk Supermarked og mange offentlige arbejdspladser.

Kurset har til formål at skabe refleksion, involvering, og træning, som vil give dig resultatskabende metoder til din ledergerning.

  • Du vil få konkret viden om neoroleadership og hvilken kommunikation du skal tilegne dig for at performe værdiskabende på dit lederniveau.
  • Du vil lære om de mange kommunikationsfaldgrupper du skal undgå, og til gengæld får du på kurset alle de nødvendige værktøjer der skal til for at skabe den kontaktgivende kommunikation der resulterer i dialog, feedback og tillid  fra dine  ansatte eller tilhørere.Kommunikation og de værktøjer der skal bruges er forskellig på forskellige lederniveauer, hvorfor kurset er målrettet 3 forskellige ledertrin.

Resultat: Bevidsthed om hvordan du hjælper andre ledere til at performe så de får følgeskab og retning i deres arbejde. Metoder til hvordan du skaber mening, medskabelse og ejerskab i ledelse. Træning i budskaber.

Kurset udbydes på 3 niveauer. Kontakt os venligst for mere information og bestilling af kurset


LEDERKOMMUNIKATION - vælg det rigtige kursus til dig.

Dette kursus er henvendt ledelsesgruppen 'LEDERE MED LEDELSESERFARING OG MELLEMLEDERE'

Vær opmærksom på at kurset 'Lederkommunikation' også udbydes henvendt til "Ny i Lederjobbet" og "For topledere"Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Hartkorn Medietræner

Vibeke Hartkorn har mange års erfaring i at medietræne talsmænd for virksomheder og organisationer, til at kunne levere stærke budskaber med gennemslagskraf i en nådesløs medieverden. Blandt de virksomheder Vibeke har træner et eksempelvis Coca Cola og andre multinationale og danske koncerner, samt NGOér, og offentlige repræsentanter som forbrugerombudsmanden, politikere og kommunaldirektører. Vibeke Hartkorn kender vi som prisbelønnet nyhedsvært og debatredaktør i DR Nyheder bl.a. på Tv -avisen og Deadline samt talkshowet Dagens Danmark (I dag som rådgiver, solid erfaring med vilkår og muligheder i nutidens medieverden, og hun forstår både det private og offentlige erhvervslivs behov og dilemmaer på den offentlige scene. Vibeke Hartkorn har gjort karriere i mediebranchen igennem 16 år som redaktør og journalist. Senest i mere end 5 år i DR Nyheder som prisbelønnet nyhedsvært. Uddannet på TV- og filmskole, som executive coach og team coach, i strategisk forretningsudvikling for bestyrelser, og i USA indenfor non-verbal kommunikation, dialog- og relations metoder. Underviser i kommunikation og ledelse på universiteter, senest i 2016 på KU i Public Relations. Forfatter til 3 business bøger om karrierestrategi, gennemslagskraft, ledelse og kommunikation. Senest bogen "En visuel guide til kommunikation på alle ledertrin- få andre til at følge dig" fra 2013. http://dk.linkedin.com/in/vibekehartkorn.

0,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio