Medietræning med Vibeke Hartkorn - 2 dage - Kontakt os venligst
Kursus - i hele landet

Medietræning med Vibeke Hartkorn - 2 dage - Kontakt os venligst

Er du forberedt hvis du bliver bedt om et tv-interview eller står i en sag hvor journalisterne henvender sig til dig?

Med Vibeke Hartkorn som underviser tilbyder LIVA Kurser et intensivt medietræningskursus, som klæder dig på til få dit budskab igennem på TV, radio og de digitale medier.

Kurset giver dig en grundlæggende forståelse for hvordan pressen håndteres bedst og det bliver skræddersyet til deltagerne.

Èn ting er teori, noget andet er virkeligheden og i særlig grad når det kommer til mødet med pressen - hvad end det er telefonisk eller foran en snurrende linse.

Vi har derfor skræddersyet kurset til deltagerne og bygget det op omkring en række praktiske test-scenarier, hvor deltagerne vil blive mødt og konfronteret af journalister. Deltagerne vil blive guidet igennem de forskellige scenarier og vil på den mest optimale måde få udviklet deres personlige værktøjskasse og kompetencer til det næste møde med pressen.

Kurset forløber over 2 dage.

OBS! Grundet det særlige skræddersyede og praktisk indrettede kursus, er der maksimalt plads til 8 deltagere på kurset. Kurset kan afholdes hos jer eller hos os i København eller Aarhus.

0,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Hartkorn Medietræner

Vibeke Hartkorn har mange års erfaring i at medietræne talsmænd for virksomheder og organisationer, til at kunne levere stærke budskaber med gennemslagskraf i en nådesløs medieverden. Blandt de virksomheder Vibeke har træner et eksempelvis Coca Cola og andre multinationale og danske koncerner, samt NGOér, og offentlige repræsentanter som forbrugerombudsmanden, politikere og kommunaldirektører. Vibeke Hartkorn kender vi som prisbelønnet nyhedsvært og debatredaktør i DR Nyheder bl.a. på Tv -avisen og Deadline samt talkshowet Dagens Danmark (I dag som rådgiver, solid erfaring med vilkår og muligheder i nutidens medieverden, og hun forstår både det private og offentlige erhvervslivs behov og dilemmaer på den offentlige scene. Vibeke Hartkorn har gjort karriere i mediebranchen igennem 16 år som redaktør og journalist. Senest i mere end 5 år i DR Nyheder som prisbelønnet nyhedsvært. Uddannet på TV- og filmskole, som executive coach og team coach, i strategisk forretningsudvikling for bestyrelser, og i USA indenfor non-verbal kommunikation, dialog- og relations metoder. Underviser i kommunikation og ledelse på universiteter, senest i 2016 på KU i Public Relations. Forfatter til 3 business bøger om karrierestrategi, gennemslagskraft, ledelse og kommunikation. Senest bogen "En visuel guide til kommunikation på alle ledertrin- få andre til at følge dig" fra 2013. http://dk.linkedin.com/in/vibekehartkorn.

0,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio