Omsorg eller omsovs (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Omsorg eller omsovs (Foredrag)

Lidt syg er man vel altid. I hvert fald hvis man skal stole på befolkningsundersøgelserne som viser, at 1 ud af 3 af den voksne befolkning har mindst én længerevarende sygdom.

Bestil et spændende foredrag, hvor vi kigger på forskellen mellem lægefaglig og socialfaglig vurdering, hvordan man skelner mellem mindre alvorlige og alvorlige sygdomme samt hvordan man sikrer omsorg fremfor omsovs.

Størsteparten af de sygemeldte fejler heldigvis ikke noget alvorligt, og mange af dem fejler noget, som andre uden problemer passer sit arbejde med. Med rette skånehensyn selvfølgelig.

Kunsten er at se på alt det borgeren kan, snarere end de begrænsninger, som der måtte være. Mød borgeren, som du møder ham/hende ude i virkeligheden.

Rette omsorg sikrer, at borgeren hurtigt vender tilbage til arbejdsmarkedet. I en eller anden form. Omsovs sygeliggør borgeren unødvendigt og ender i sidste ende med, at borgeren typisk udstødes fra arbejdsmarkedet og bliver ikke mindst ensom. Mennesker udenfor arbejdsmarkedet føler sig i langt større grad ensomme, end mennesker med tilknytning til arbejdsmarkedet. Ensomhed i sig selv udgør en stor risiko hvad angår såvel sygelighed som dødelighed.

Foredragsholder er  læge Vibeke Manniche, som har en socialmedicinsk Ph.d. og som i mange år har beskæftiget sig med netop sygefravær, nudging og sundhedspædagogik.

 

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun henter bl.a. sin viden fra sine mere end 17 års erfaring som lægekonsulent og har særlig stor indsigt i emner som lægelig dokumentation, arbejdsmarkedstrivsel, somatisk sygdom, forebyggelse, sygefravær, skånehensyn, simulation og arbejdsevne.Vibeke Manniche underviser ofte om disse emner på både kurser og konferencer.

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)