Pleje af den døende (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Pleje af den døende (Foredrag)

 

Bliv klædt på til at give døende borgere den bedst mulige støtte i den sen palliative – og terminale fase, hvor livet kun har få måneder, uger eller dage tilbage. 

Palliation handler om meget mere end smertebehandling. Det handler også om at give livskvalitet og lindring af både fysiske, psykiske, sociale og eksistentielle lidelser hos mennesker der rammes af livstruende sygdom som fx KOL, hjertesvigt, cancer, kronisk nyresygdom, Alzheimer mm. Det både hos den døende og dennes pårørende.

I den sidste levetid, er det vigtigt at plejepersonalet, er rustet til at udføre professionel pleje, så både den døende og de efterlevende føler sig imødekommet og kan gå døden i møde på en ordentligt måde.

Foredraget lægger vægt på de fysiske lidelser, den symptomlindrende behandling, og der dykkes ned i det, der erfaringsmæssigt er vanskeligt at håndtere i den daglige pleje hos et døende menneske. 

Der bliver der lagt vægt på de palliative symptomer fatigue (ekstrem træthed), smerter, døden uden mad og drikke, samt tegn på at døden er nær.

 

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

 

 

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • Alt du skal vide - Ønsker til mine efterladtePris: 0,- krLæs mere
Mere Info
  • -/-
  • Hele landet
  • Ingen forplejning
  • Ansatte i demensplejen, Ansatte i ældreplejen, Hjemmeplejere, Sosu-assistenter/hjælpere, Sygeplejersker, Udgående sygeplejersker, Ældreplejen
  • Sundhed Ældre
Om underviseren

Helle Vibeke Thorsted Palliationssygeplejerske

Helle Vibeke Thorsted har mange års erfaring som palliationssygeplejerske. Hun underviser ofte i emner inden for ældrepleje og palliation på både kurser og konferencer og er en efterspurgt foredragsholder. I samarbejde med LIVA Kurser, har Helle udgivet den populære pjece 'De sidste levedøgn', som dagligt bruges på plejecentre og hospicer over hele landet, samt bogen 'Alt du skal vide - ønsker til mine efterladte' og pjecen 'Ønsker til min sidste tid'.    

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)