Kursus - 08/11-2021 i Aarhus

Pleje den sidste levetid

Bliv klædt på til at give patienter og pårørende den bedst mulige støtte i den sidste svære tid. Hør hvordan du håndterer alt lige fra symptomlindrende pleje til kontakten til de sårbare pårørende, når livet går på hæld.

Kurset henvender sig særligt til sosu-assistenter/-hjælpere samt ufaglærte, som arbejder med alvorligt syge og døende på plejehjem eller i hjemmene.

Palliation, lindrende pleje, handler om meget mere end smertebehandling. Det handler bl.a. også om lindring af de specielle symptomer i de sidste levedøgn, træthed og delir. Det handler også om, hvordan du giver familien til et uhelbredeligt sygt menneske den rette omsorg og om de svære følelser, der opstår, når man som pårørende står over for at skulle miste en, man har kær.

Sørg for at være godt klædt på til opgaven

Den sidste tid er hård for patienten og de pårørende. Derfor er det vigtigt, at du er rustet til at give den nødvendige pleje. På dette kursus lægger vi vægt på de emner, som erfaringsmæssigt er vanskelige at håndtere i den daglige pleje af et døende menneske.

Med udgangspunkt i sin mangeårige erfaring inden for palliativ pleje giver underviser, Helle Vibeke Thorsted dig gode råd og konkrete redskaber, som du kan tage med videre i dit arbejde.

Kurset sætter fokus på den symptomlindrende pleje og der dykkes ned i det, der er svært.

Underviser, Helle Thorsted har mange års erfaring med palliativ pleje, ældrepleje og kontakt til pårørende. Via Forlaget LIVA kan du købe hendes populære pjece "De sidste levedøgn", som i dag bruges på plejecentre og hospicer over hele landet.

Prisen inkluderer fuld forplejning. Tilmeld dig nu og få rabat.

Tilmed 3 og betal for 2 - send mail på kontakt@livakurser.dk 

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

 

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 08/10-21
Lær mere om:
  • Viden om palliation
  • Bliv rustet til at give den nødvendige pleje
  • Fokus på den symptomlindrende pleje
  • Lindring af specielle symptomer 
  • At give den rette omsorg til den pårørende familie
Mere Info
Om underviseren

Helle Vibeke Thorsted Palliationssygeplejerske

Helle Vibeke Thorsted har mange års erfaring som palliationssygeplejerske. Hun underviser ofte i emner inden for ældrepleje og palliation på både kurser og konferencer og er en efterspurgt foredragsholder.I samarbejde med LIVA Kurser, har Helle udgivet den populære pjece 'De sidste levedøgn', som dagligt bruges på plejecentre og hospicer over hele landet, samt bogen 'Alt du skal vide - ønsker til mine efterladte' og pjecen 'Ønsker til min sidste tid'.    

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 08/10-21
Joomla SEF URLs by Artio