PTSD - diagnose, behandlingsmuligheder og arbejdsevne (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

PTSD - diagnose, behandlingsmuligheder og arbejdsevne (Foredrag)

Bliv bedre til at håndtere PTSD-ramte borgere. Foredraget giver dig indblik i, hvad diagnosen egentlig indebærer og hvilke muligheder, der er i forhold til behandling og skånehensyn. Bliv opdateret om diagnosen, der fylder så meget i nutidens sagsbehandling.


PTSD har, de seneste år, været en af de mest omdiskuterede diagnoser. Krigsveteraner, flygtninge, familiesammenførte indvandrere, mobningsramte på arbejdspladsen og flere andre får stillet diagnosen PTSD. Men er diagnosen altid korrekt og kan den i virkeligheden dække over en helt anden problemstilling?


Kan man arbejde med PTSD?

 

Har man at gøre med PTSD-ramte borgere, er det vigtigt at have en god forståelse for diagnosens natur og behandlingsmuligheder og ikke mindst indblik i, hvordan PTSD adskiller sig fra andre psykiatriske sygdomme. Der sættes på dagen særligt fokus på spørgsmålet om arbejdsevnen – for er det overhovedet muligt at arbejde, når man har PTSD?

 

Få indblik i den komplicerede diagnose, så I kan sikre bedre og mere effektiv sagsbehandling til PTSD-ramte borgere.

 

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Lars Søndergaard Speciallæge i psykiatri, ph.d.

Som speciallæge i psykiatri har Lars Søndergaard bl.a. arbejdet som overlæge og klinikchef på psykiatriske centre i Region Hovedstaden, Region Skåne og Region Sjælland.Lars har herudover en stor og bredt funderet teoretisk viden og klinisk psykiatrisk erfaring, som bl.a. stammer fra otte års ansættelse ved Justitsministeriets Retspsykiatriske Klinik. Her har han bl.a. udført mentalundersøgelser af personer sigtet for kriminalitet og har siden fortsat dette arbejde i andre dele af landet.I 2007 erhvervede han en Ph.d. grad ved Københavns Universitet med en afhandling om antidepressiv/stemningsstabiliserende medicin og risiko for selvmord. Desuden er Lars kendt som en engageret underviser fra sin ansættelse som klinisk lektor ved Københavns Universitet, ved Speciallægeuddannelsen, Politiskolen, Farmaceutisk Universitet og talrige andre sammenhænge.

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)