Kursus - 16/04-2024 i Aarhus

Søvncoach - 2 dage (Aarhus)

Skal du også være søvncoach? På to dage giver vi dig den nødvendige viden om børns søvn, så du kan sikre de små den rette hvile – både derhjemme og i institutionen. 

Søvn har stor betydning for børns og spædbørns sundhed, trivsel og humør. Nye undersøgelser viser, at ca. hvert andet barn herhjemme har søvnproblemer. Alligevel bliver søvnen ikke altid prioriteret lige højt, og det kan få alvorlige psykiske og fysiske konsekvenser, hvis barnet ikke får søvn nok.

Bliv ekspert i at sikre barnet en god søvn
På kurset får du et grundigt indblik i, hvad søvnen betyder for børns udvikling og hverdag. Du får redskaber, så du selv kan rådgive både kollegaer og forældre om børns søvn. Som søvncoach bliver du også godt klædt på til at løse søvnkonflikter, som f.eks. når forældrene vil have pædagogerne til at vække deres børn fra middagsluren.

Kurset giver dig vejledning i, hvordan du tackler søvnproblemer og -sygdomme hos børn og spædbørn fra 0-9 år. Desuden får du input til at udarbejde en god søvnpolitik for jeres institution.

 

Praktisk

Kurset finder sted over 2 dage, hhv.  d. 16. april 2024 & d. 30. april 2024, begge dage fra kl. 9-15, og det afsluttes med et kursusbevis. Der veksles på kurset mellem undervisning og gruppearbejde. 

Underviseren Vibeke Manniche er forfatter til en række bøger om børns sundhed, som alle kan købes via Forlaget LIVA.

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

6390,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 7390,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 26/02-24
Lær mere om:
  • Søvnens forskellige faser
  • Søvnens betydning for trivsel og sundhed
  • Søvnsygdomme og søvnproblemer
  • Hvad der skal til for at give barnet en god søvn
  • Bedre forældresamarbejde
  • Hvordan I bedst tilrettelægger institutionens søvnpolitik
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • PLAKAT - hvornår skal dit barn sove?Pris: 149,- krLæs mere
  • PLAKAT - Godnat, gode søvn-rådPris: 149,- krLæs mere
  • Nærvær - Styrker barnets trivsel - pjecePris: 10,- krLæs mere
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. og søvnekspert. Hun har stor viden om børn og søvn og har undervist om emnet i mange år. Vibeke Manniche har gennem mange år ydet råd og vejledning om emnet til forældre og daginstitutioner landet over og er i øvrigt forfatter til bogen 'Børns søvn - din lille sovetryne', godnatlæsningsbogen 'Anna drømmer', pjecen 'Børns søvn - god søvn giver glade og kvikke børn' samt en række andre publikationer på området. Vibeke Manniche har desuden skrevet en række bøger om børns generelle sundhed og trivsel, herunder 'Alt om barnet' og 'Fedt Nok - hjælp det overvægtige barn' samt den populære 'Babytegn - En Håndbog'.

6390,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 7390,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 26/02-24
Joomla SEF URLs by Artio