Søvnforstyrrelser ved demens - årsager, konsekvenser og non-farmakologisk behandling. (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Søvnforstyrrelser ved demens - årsager, konsekvenser og non-farmakologisk behandling. (Foredrag)

Bestil et spændende kursus eller foredrag, hvor der sættes fokus på de mange non-farmakologiske plejetiltag og hjælpemidler som har betydning for søvnen.

 

Få viden og helt konkrete råd om, hvordan du som sosu-hjælper, sosu-assistent eller sygeplejerske kan hjælpe borgere med demens og søvnforstyrrelser til en god søvn.

 

Langt over halvdelen af alle demensramte borgere oplever søvnproblemer og for den enkelte medfører dette ofte en forværring af deres kognitive, sociale og stemningsmæssige funktion og udgør en stor sundhedsmæssig risiko.

 

Som medarbejder på plejecenter eller som udekørende i hjemmeplejen møder den ansatte jævnligt borgere med demens, som har søvnforstyrrelser, hvor hun/han har en central rolle i forhold til rådgivning af borgeren og dennes pårørende.

 

 

Foredraget/kurset kan strække sig fra få timer til hel dag. Det tilpasses efter jeres behov og ønsker. 

Send en mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.

 

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)