Kursus - 25/01-2022 i Aarhus

Spot på snus (Aarhus)

Har I udfordringer med børn/unge som bruger snus? Så er dette rette kursus.

Snus er blevet meget udbredt blandt børn og unge de sidste år. Der er mere nikotin i snus end i en cigaret og nikotinafhængigheden bliver hurtigt meget stor. Misbruget af snus giver store problemer i hverdagen for både børnene og omgivelserne.

Snus er netop blevet forbudt på alle ungdomsuddannelser på lige fod med andre nikotinprodukter. Det løser dog ikke problemet hos de børn og unge som er blevet afhængige.

På dette højaktuelle kursus sætter læge Vibeke Manniche fokus på snus, dets virkninger, bivirkninger og mulige følgeskader. På kort sagt er det især mundens slimhinder og tænder, som skades, mens det på længere sigt giver øget risiko for blandt andet kræft.

På dagen uddyber Vibeke Manniche ikke alene snus virkning, omfanget af misbruget men også mulige hjælpemuligheder for at slippe misbruget. Hvad virker og hvad virker ikke.

Helt lavpraktisk får du både den nødvendige viden om snus og hvorfor det er farligt for børn og unge, og du får konkrete værktøjer til at få sat en stopper lokalt for misbruget.

Målgruppe: Børn og unge (10-18 år)

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 25/12-21
Lær mere om:
  • Snus virkning og bivirkning
  • Omfanget af misbrug
  • Indsatsen ved misbrug
  • Forbyggelse
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. Hun har stor viden om børns sundhed - og særligt om emner som børns kost og søvn, søvnpolitik, ADHD og autisme samt barnets vækst og generelle sundhed.Vibeke Manniche underviser ofte i disse emner på både kurser og konferencer og er desuden forfatter til flere publikationer, herunder bøgerne 'Anna drømmer', 'Børns søvn - din lille sovetryne' og 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn', Babytegn - en håndbog". Hun er lige nu aktuel med den helt nye udgave af "Alt om barnet" der udkom i april

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 25/12-21
Joomla SEF URLs by Artio