Når det negative stjæler din arbejdsglæde (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Når det negative stjæler din arbejdsglæde (Foredrag)

I kender det sikkert også på jeres arbejdsplads. At det negative let får for meget plads.  At snakken om ”alt det vi ikke kan, alt det, der er for dårlig, alt det vi ikke gør”, kommer til at fylde. Og at snakken i krogene og den dårlige kommunikation går ud over både samarbejdet, resultaterne og trivslen. 

Med stor forståelse for den enkelte og uden løftende pegefingre giver foredraget en vigtig viden om at arbejdsglæde starter hos den enkelte, og at alle har et meget større ansvar og en meget større indflydelse, end de fleste er bevidste om.  Vi snakker både om det, den enkelte kan gøre, og det I kan gøre sammen på arbejdspladsen. 

Vi tager udgangspunkt i både positiv psykologi og hjerneforskning – formidlet på en måde, så det let kan både forstås og bruges i hverdagen, og alle går hjem med indsigter, konkrete redskaber og som en deltager skrev ”glæde og fornyet energi til arbejdet og til hverdagens udfordringer

Foredraget skaber rum og plads til både alvor og grin. Det er meget involverende med små refleksioner/øvelser, teori og konkrete redskaber.

 

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Mere Info
Om underviseren

Helle Bentzen Foredragsholder og trivselsekspert

Helle Bentzen er specialist i at skabe trivsel på arbejdspladsen. Hun har en naturvidenskabelig uddannelse bag sig og en lang karriere i medicinalbranchen. I dag driver hun virksomhed med fokus på at hjælpe medarbejdere med at komme fra pres, stress og brok til sammenhængskraft, anerkendelse, godt samarbejde, flow og arbejdsglæde. Hun er uddannet stress- og businesscoach og har desuden en lang række kurser i bl.a. mindfulness, positiv psykologi og arbejdsglæde bag sig. Helle har lavet trivselsforløb for både store og små virksomheder samt udviklet og undervist på både stresscoachuddannelse og trivselspilotuddannelse for HR personale og behandlere. Som underviser er Helle på den ene side i stand til at skabe den tryghed og de nære rammer, der er den bedste grobund for læring og udvikling, og er specielt dygtig til at omsætte det hele til redskaber, der kan bruges til at skabe resultater i hverdagen.

0,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio