Kursus - 17/06-2022 i Aarhus

Tuberkulose – bliv opdateret (Aarhus)

Danmark forventer at modtage cirka 100.000 flygtninge fra Ukraine. Forskere skønner, at cirka 1 ud af 5 er smittet med tuberkulose. Altså cirka 20.000 flygtninge. Kom på kursus og blive opdateret i symptomer, behandling og smitteforhold.

Tuberkulose er en meget udbredt smitsom sygdom i store dele af verden, herunder i Ukraine. Det er samtidig en sygdom, som mange danskere helt har glemt eksistensen af. På grund af såvel effektiv behandling og forebyggelse. Tuberkulose er ubehandlet en dødelig sygdom og kan have stor betydning for den enkeltes livskvalitet.

Kom til en dag med læge Vibeke Manniche, hvor du får den nyeste viden om tuberkulose og bliver opdateret i hvad tuberkulose er, hvordan den smitter og ikke mindst hvordan man som professionel griber det an. Også når flygtninge er smittet med tuberkulose – herunder opsporingen heraf.Aktuelt bliver flygtninge IKKE automatisk undersøgt for fx tuberkulose, hvilket gør, at man skal være særlig opmærksom. Også når det gælder privat indkvartering.

Aktuelt bliver flygtninge IKKE automatisk undersøgt for fx tuberkulose, hvilket gør, at man skal være særlig opmærksom. Også når det gælder privat indkvartering.

Målgruppe: Alle som arbejder med og kommer i berøring med flygtninge

Prisen inkluderer morgenmad

1498,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Lær mere om:
  • Tuberkulose – årsagen hertil
  • Smitsomme forhold
  • Behandling og forebyggelse
  • Forløb og dødelighed
  • Aktuelle retningslinier
  • Personalets håndtering
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, smitsomme sygdomme  og forebyggelse samt stor erfaring med folkesundhed. Vibeke Manniche er en engageret og underholdende underviser, som altid formår at inddrage tilhørerne og sikre dialog undervejs.

1498,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio