Kursus - 27/05-2019 i Aarhus

Kursus: Nedsæt sygefraværet - få viden og sparring (Aarhus)

Hør hvordan I får sygefraværet nedsat - én gang for alle. Kom til en spændende og højaktuel dag og få den nødvendige viden og sparring.

Offentligt ansatte har næsten dobbelt så meget sygefravær som privatansatte. Det kan handle om mange ting, men eneste forklaring er dog ikke, at det er fordi de reelt er mere syge. Det handler også om bla. uvaner, kultur, arbejdsmiljø og andre forhold. Måske sidder du selv med en medarbejderstab, hvor netop sygefravær trækker tænder i dagligdagen.

Du har nu mulighed for enten at bestille et kursus/sparringsdag til jer selv eller tilmelde dig dette spændende og højrelevante kursus med læge Vibeke Manniche, som har mange års omfattende erfaringer med netop sygefravær.

På dagen gennemgår Vibeke Manniche hvad befolkningen generelt fejler, hvad særlige faggrupper fejler og ikke mindst de få gange, hvor arbejde decideret er farligt for den syge. Langt de fleste gange vil den syge kunne arbejde med rette skånehensyn. I realiteten arbejder rigtig mange syge da også dagligt, men med tilpasset arbejdsfunktioner.

På dagen får du både den nødvendige viden om sygdomme og skånehensyn samt vigtig sparring om jeres egne anonymiserede enkeltsager. Denne lægefaglige sparring er meget værdifuld og giver en perfekt mulighed for at tage udgangspunkt i konkrete anonymiserede sager, hvori megen læring består og I selv får svar på svære spørgsmål og udfordringer.

Kurset løber over 2 dage: d. 27/5-2019 kl. 9.00-21:00 - d. 28/5-19 kl. 9:00-13:00. 

4695,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 5295,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 27/04-19
Lær mere om:
  • Sygefravær - det siger statistikken
  • Hvad vi typisk fejler - delt op i alder og arbejde
  • Sygdom og de rette skånehensyn
  • Cases og værdifuld sparring i jeres egne konkrete anonymiserede sager
  • Læringsprocesser i arbejdet med sygefravær 
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

4695,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 5295,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 27/04-19