Ledelse – de feminine kræfter
Konference - 06/10-2021 i Aarhus

Ledelse – de feminine kræfter

Ledelse – de feminine kræfter

Kom til et spændende konference om og med kvinder i ledelse. En dag hvor vi bringer fokus på netop de kvindelige værdier.

Netværk er afgørende for god ledelse og netop netværksdannelse spiller ofte en stor rolle for ens faglige og ledelsesmæssige udvikling. Også i langt større grad, end man måske i en travl hverdag er opmærksom på. Fordi den daglige drift hurtigt fylder hele dagen op.

På konferencen cirkler vi om ledelse og de feminine kræfter. Samtidig får du mulighed for at komme ud blandt andre ledere og ikke mindst styrke dit eget netværk. Alt det vi alle har brug for at få endnu mere af.

Vibeke Manniche binder dagen sammen og sikrer, at der undervejs skabes rum for god og givende debat og samvær.

 Få et kort overblik over konferencens oplæg:

Netværk dig til god ledelse
Underviser: Louise Marie Genefke, partner og direktør i Danmarks største netværk for kvinder Ladies First Network og konsulentvirksomheden Inclusio Consult

Et godt netværk kræver en dedikeret indsats, for at det kan blive udviklet og plejet. Netværk er faktisk en af de mest afgørende faktorer for ens faglige og personlige udvikling i arbejdslivet. Alt for ofte må den kvindelige leder håndtere et uforudsigeligt og krævende arbejdsliv alene. Ønsker du at udvikle dig som leder, sker det ved at have et godt netværk rundt om dig - et godt netværk, der kan styrke dig både i med- og modgang. Louise Marie Genefke vil i sit oplæg beskrive netværkets betydning for arbejdslivet og give gode råd til hvordan det udvikles og fastholdes.

Diversitet på arbejdspladsen i kombination med inddragende ledelse styrker organisationen og arbejdspladsen, det øger performance, skaber grundlaget for udvikling og et psykologisk trygt arbejdsmiljø, hvor alle trives. Det samme gør sig gældende, når det drejer sig om netværk også her skal diversitet prioriteres, for det skaber det bedste grundlag for din udvikling.
Lyt med og blive inspireret til din egen rolle som leder.

Feminin ledelse – findes den?
Underviser: Else Smith, Læge, Ph.d. og tidligere direktør for Sundhedsstyrelsen

Else Smith er en god rollemodel for andre kvindelige ledere. Hun nåede til tops i sin karriere både som læge og som leder, og var i mange år direktør for Sundhedsstyrelsen. Hør Else Smith fortælle om vejen til sundhedsvæsenets top, og hvordan hun formåede og formår at holde fast i såvel fagligheden, lederskabet som kvindeligheden. Hør også om de bump på vejen, som Else Smith har oplevet og perioder med hvad Else Smith selv kalder mobning. Mobning på grund af køn. Men Else Smith bed sig fast. Hør Else Smith fortælle og reflektere over begrebet feminin ledelse – og bliv inspireret.

Sov godt – uden tankemylder
Underviser: Vibeke Manniche, Læge, Ph.d.

Rigtig mange tager bekymringerne med i seng. Så snurrer tankerne rundt i hovedet på én, som en vildfaren brumbasse. Tankemylderet holder én vågen. Men det findes der effektive råd for. Lær at falde i søvn uden tankemylder – og skubbe tankemylderet væk igen, når du vågner. Så er du klar til en ny og udfordrende dag. God søvn skaber overskuddet til spændende udvikling. Læge og søvnekspert Vibeke Manniche. Vibeke har senest skrevet den populære bog ”Sov godt – din vej til bedre søvn”.

3298,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3498,00 kr)
Lær mere om:
 • Redskaber til at udvikle dig som leder
 • Netværkets betydning for arbejdslivet
 • Gode råd til hvordan netværkets udvikles og fastholdes.
 • Din egen rolle som leder
 • Begrebet feminin ledelse
Mere Info
Program

Ledelse – de feminine kræfter


Den 06/10-2021
 • 0900 - 0915
 • 0915 - 1045
 • 1045 - 1100
 • 1100 - 1230
 • 1230 - 1315
 • 1315 - 1400
 • 1400 - 1530
 • 1530 - 1600
 • Velkomst
 • Feminin ledelse - findes den?, Else Smith
 • Pause
 • Netværk dig til god ledelse, Louise Marie Genefke
 • Frokost
 • Workshop
 • Sov godt - uden tankemylder, Vibeke Manniche
 • Afsluttende debat
Om underviserne

Else Smith Tidligere direktør for Sundhedsstyrelsen og speciallæge, Ph.d.

speciallæge, Ph.d. og tidligere direktør for Sundhedsstyrelsen samt Vibeke Manniche, læge, forfatter og Ph.d byder på et spændende og højaktuelt foredrag.Else Smith trækker på sine årelange erfaringer fra både SSI og Sundhedsstyrelsen med samspillet med det politiske og ikke mindst fra håndteringen af SARS, fugleinfluenza og influenzapandemien i 2009, mens Vibeke Manniche tager fat i smittetallene, data og hvordan det ikke var coronaen men restriktionerne, som belastede folkesundheden og de syge.

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

Louise Marie Genefke Partner & direktør i Ladies First Network

Partner og direktør i Danmarks største netværk for kvinder Ladies First Network og konsulentvirksomheden Inclusio Consult

3298,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3498,00 kr)
Joomla SEF URLs by Artio