Kursus - 04/06-2020 i København

Leder - kend din HR-jura (København)

På dette kursus får du grundlæggende indsigt i ledelsesret og ledelsespligt. Du bliver klædt på med HR-jura, så du kan udøve ledelse af høj kvalitet. Du bliver introduceret til den HR-jura, du som leder skal kende til – de vigtigste regler for ansættelse, rettigheder og pligter, sygefravær, ændringer af ansættelsesvilkår samt for advarsler og opsigelse.

For, at du med personaleansvar i dagligdagen kan varetage din lederrolle, er det vigtigt, at du har et kendskab til ansættelsesforhold, udviklingssamtaler, sygesamtaler, lønforhandling, tavshedspligt m.v. Også selv om du har en HR-funktion tilknyttet med specialister i løn og ansættelsesforhold, som du kan søge råd hos. 

Hvordan er den gode samarbejdsproces i dagligdagen, som gør medarbejderen bedre og tager hånd om vanskeligheder, inden de bliver til problemer? Hvordan skal du håndtere en medarbejder, der ikke performer eller har meget fravær? Hvornår skal du give en advarsel? Hvilke forhold skal tages i betragtning ved opsigelser? Hvilke regler gælder, hvis en medarbejder bliver syg under ferie?  Er det spørgsmål, du kan svare på uden videre? Eller er du lidt usikker på, hvordan sådanne situationer håndteres korrekt? Så er dette det helt rette kursus for dig.

Manglende viden på det HR-juridiske område kan blive kimen til problemer for både dig og medarbejderne. Dette kursus sætter dig i stand til at navigere i det HR-juridiske felt i dagligdagen som leder.

Kurset henvender sig til alle ledere med personaleansvar og forløber som en blanding af teori, cases og øvelser og du får som deltager en praktisk værktøjskasse og gode råd med hjem.


Dit udbytte

 • Indsigt i og ideer til at tackle hverdagssituationer
 • Indsigt i HR-grundlaget for de svære samtaler
 • Indsigt i grundlæggende HR-jura

Din virksomheds udbytte

 • En leder, der besidder de grundlæggende HR-kompetencer
 • En leder som med større ro kan forvalte personaleansvaret

 

*Kursuspakken 'Grundlæggende ledelse'

Vi anbefaler, at du kombinerer dette kursus med hhv. ‘Er du ny leder - introkursus’ og ‘Forandringsledelse - den nye ledelsesdisciplin’. Ved samtidig tilmelding til to kurser sparer du 10 %, ved samtidig tilmelding til alle 3 kurser sparer du 20 %. Ønsker du at benytte dig af dette tilbud, så kontakt os venligst på tlf. 31 10 70 70 for tilmelding.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 18/04-20
Lær mere om:
 • Den gode arbejdsrelation
 • Din ledelsesret og ledelsespligt
 • Rammerne for ansættelsesforholdet
 • Lovgivning på området (Funktionærloven, Ferieloven, overenskomster)
 • Advarsler og opsigelse
 • Sygefravær, andet fravær og udeblivelse
 • Barsel
 • Gode HR-juridiske råd
Mere Info
Om underviseren

Claus Nickelsen Direktør

Claus Nickelsen er direktør med mangeårig ledelses- og undervisningserfaring fra den kommunale, såvel som private sektor. Claus Nickelsen kommer med en ledelsesmæssig baggrund fra rådgivning hos VKI/DHI, COWI til chef for bl.a. myndighed og drift i Aarhus Kommune, i 2018-2020 som Projekt- og Markedsdirektør inden for Vand og Miljø. Den røde tråd igennem hele hans karriere har været ledelse, forretningsudvikling, effektivisering, modernisering, medarbejder- og kundefokus samt et ønske om at være brancheledende. 

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 18/04-20
Joomla SEF URLs by Artio