Leder - kend din HR-jura (København)
Kursus - 22/06-2021 i København

Leder - kend din HR-jura (København)

På dette kursus får du grundlæggende indsigt i ledelsesret og ledelsespligt. Du bliver klædt på med HR-jura, så du kan udøve ledelse af høj kvalitet. Du bliver introduceret til den HR-jura, du som leder skal kende til – de vigtigste regler for ansættelse, rettigheder og pligter, sygefravær, ændringer af ansættelsesvilkår samt for advarsler og opsigelse.

For, at du med personaleansvar i dagligdagen kan varetage din lederrolle, er det vigtigt, at du har et kendskab til ansættelsesforhold, udviklingssamtaler, sygesamtaler, lønforhandling, tavshedspligt m.v. Også selv om du har en HR-funktion tilknyttet med specialister i løn og ansættelsesforhold, som du kan søge råd hos. 

Hvordan er den gode samarbejdsproces i dagligdagen, som gør medarbejderen bedre og tager hånd om vanskeligheder, inden de bliver til problemer? Hvordan skal du håndtere en medarbejder, der ikke performer eller har meget fravær? Hvornår skal du give en advarsel? Hvilke forhold skal tages i betragtning ved opsigelser? Hvilke regler gælder, hvis en medarbejder bliver syg under ferie?  Er det spørgsmål, du kan svare på uden videre? Eller er du lidt usikker på, hvordan sådanne situationer håndteres korrekt? Så er dette det helt rette kursus for dig.

Manglende viden på det HR-juridiske område kan blive kimen til problemer for både dig og medarbejderne. Dette kursus sætter dig i stand til at navigere i det HR-juridiske felt i dagligdagen som leder.

Kurset henvender sig til alle ledere med personaleansvar og forløber som en blanding af teori, cases og øvelser og du får som deltager en praktisk værktøjskasse og gode råd med hjem. 

Dit udbytte

Indsigt i og ideer til at tackle hverdagssituationer
Indsigt i HR-grundlaget for de svære samtaler
Indsigt i grundlæggende HR-jura

Din virksomheds udbytte

En leder, der besidder de grundlæggende HR-kompetencer
En leder som med større ro kan forvalte personaleansvaret
 

*Kursuspakken 'Grundlæggende ledelse'

Vi anbefaler, at du kombinerer dette kursus med hhv. ‘Er du ny leder - introkursus’ og ‘Forandringsledelse - den nye ledelsesdisciplin’. Ved samtidig tilmelding til to kurser sparer du 10 %, ved samtidig tilmelding til alle 3 kurser sparer du 20 %. Ønsker du at benytte dig af dette tilbud, så kontakt os venligst på tlf. 31 10 70 70 for tilmelding.

2995,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Lær mere om:
  • Den gode arbejdsrelation
  • Din ledelsesret og ledelsespligt
  • Rammerne for ansættelsesforholdet
  • Lovgivning på området (Funktionærloven, Ferieloven, overenskomster)
  • Advarsler og opsigelse
  • Sygefravær, andet fravær og udeblivelse
  • Barsel
  • Gode HR-juridiske råd
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. </br>Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

2995,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio