Kursus - 10/09-2019 i Aarhus

LIVA's Efterårsmøde (Aarhus)

Kom med til LIVA´s herlige Efterårsmøde. Vi stiller skarpt på, hvem du i svære sager må snakke med (fra andre institutioner/skoler/kommuner), giver dig gode råd til søvn (din, børnenes og dine kollegaers), hvordan naturen kan bruges endnu mere til leg og bevægelse samt meget mere.

På 1 1/2 dag får du ikke alene mange spændende og højrelevante oplæg, men også masser af nærende samvær, gode grin og bevægelse. Tag med til et par gode dage, hvor alle bliver klogere, får diskuteret, grint, snakket og ikke mindst inspireret hinanden.

Hvis du medbringer det gode humør og nysgerrighed, så byder vi på masser af spændende oplæg og rammerne for et godt og givtigt samvær.

Tilmeld dig lige nu med ekstra god rabat - nemlig til 5.400 kr. ex moms (normalpris 5.995 kr. ex moms), så er du samtidig sikret plads.

Efterårsmødet afholdes over 2 dage, d. 10/9 & 11/9 2019. Program udsendes i starten af maj 2019.

Vi glæder os til at se dig og til nogle skønne dage sammen!

Ps. Kursusprisen inkluderer overnatning på hotellet. Ønsker du ikke at overnatte på hotellet, bliver prisen lavere. Kontakt os venligst på 31 10 70 70 for nærmere information og tilmelding.

5400,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 5995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 15/06-19
Mere Info
Om underviserne

Sara Østergaard Jacobsen Bevægelseskonsulent, Cand. scient i idræt

Sara Østergaard Jacobsen er uddannet cand.scient i idræt med speciale i legens udviklingspotentiale for unge mennesker. Hun arbejder som bevægelseskonsulent med at implementere mere leg og bevægelse i daginstitutioner og dagplejere for derigennem at støtte op om børns motoriske udvikling. Hun har bred erfaring med undervisning af børn i bevægelse, leg og motorik, samt undervisning af fagpersonale og forældre i daginstitutioner.

Vibeke Manniche Læge, ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

5400,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 5995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 15/06-19