Kursus - 03/05-2019 i København

Mæslinger - bliv opdateret (København)

Kom til højaktuelt 1/2-dags kursus og bliv opdateret om mæslinger - symptomer, forebyggelse og ikke mindst håndtering af mæslingeudbruddet.

Mæslinger er desværre blevet en del af hverdagen. For nogle børn kan det være livstruende at blive smittet med mæslinger i dagpasningen.

På dagen opdaterer læge Vibeke Manniche dig om mæslinger, forebyggelse af smitsomme sygdomme samt hvad I konkret kan gøre for at mindske antallet af u-vaccinerede børn i dagpasningen. Endnu kan man ikke forbyde forældre at have deres u-vaccinerede børn i dagpasningen, men meget kan gøres for at få de pågældende forældrene til, enten at vaccinere deres børn, eller i endnu større grad holde syge børn hjemme.  Ikke mindst er det vigtigt, at dagpasningen ved hvilke børn, der er vaccinerede og ikke-vaccinerede.

Undervisningen veksler mellem fakta, diskussion og cases.

999,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Lær mere om:
  • Mæslinger - smittevej, symptomer og behandling
  • MFR-vaccinen og dens sikkerhed
  • Forældres grund til IKKE at vaccinere
  • Dagpasningens rolle i.f.t. MFR-vaccinen
  • Sådan håndterer I mæslingeudbrud
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • Undgå syge børn - pjeceAf: Vibeke MannichePris: 10,- krLæs mere
  • Børns søvn - pjeceAf: Vibeke MannichePris: 10,- krLæs mere
  • PLAKAT - hvornår skal dit barn sove?Pris: 149,- krLæs mere
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

999,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)