Mød familien efter skilsmissen (Foredrag)
Foredrag - -/- i Aarhus

Mød familien efter skilsmissen (Foredrag)

Danmark har 316.000 børn mellem 0 og 17 år, hvis forældre er blevet skilt. Skilsmisse hører hverdagen til og langt de fleste forældre ønsker at gøre det, som er det bedste for børnene, men hvad er det bedste?

De konklusioner, der står tilbage fra forskningsstudier, viser sammenfattende, at forældrenes samarbejdsevne, måde at håndtere konflikter på og lydhørhed overfor barnet spiller en større rolle for barnets velbefindende end samværsordningens form og omfang.

Men samarbejdet er ofte vanskeligere end det lyder. Her kan sundhedsplejersker, lærere og pædagoger gøre en afgørende forskel, ved at understøtte forældrenes samarbejde og evne til selv at finde løsninger på de mange dilemmafyldte afgørelser i tiden efter skilsmissen.

På Kurset Mød familien – efter skilsmissen bliver du klædt på som fagprofessionel. Ved at få viden om hvordan du bedst støtter børn og forældre, kan du gå fra at føle dig afmægtig i mødet med de mange konfliktramte familier, til at være en kompetent hjælper.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Lær mere om:
  • Beskyttelsesfaktorer og risikofaktorer efter en skilsmisse
  • Hvordan du bedst ser og hører børn og hjælper deres forældre til det samme.
  • Hvad børn håber, de voksne kan svare på.
  • Hvordan og hvorfor skilsmissekonflikter ofte opstår og udvikler sig
  • Hvordan du kan være hjælper i andres konflikter uden at få ansvaret for konflikten
  • Juridiske begreber og termer i forbindelse med skilsmisse
  • Hvordan I som skole institution eller sundhedspleje kan udvikle en skilsmissepolitik
Mere Info
Om underviseren

Ruth Juul Konfliktmægler med spciale i skilsmisse, familierådgiver

Ruth Juul har mange års erfaring med skilsmisse og familieliv. Hun har siden 2013 ejet og drevet virksomheden Center for Kontakt og Dialog www.kondia.dk som tilbyder mægling og rådgivning til par og familier og er desuden tilknyttet Professioneshøjskolen Metropol som ekstern lektor. Ruth Juul er forfatter til bogen 'Barnets bedste - efter skilsmissen' og medforfatter på 'Far, mor og skilsmissen - at være børnene i midten' og 'Forældreansvarsloven (K)Ærligt Talt'. Hun har en Diplom i Ledelse og en Mastergrad i Konfliktmægling MMCR fra Københavns Universitet. Ruth Juul har i øvrigt mange års erfaring som lærer og skoleleder. Siden 2008 har Ruth arbejdet med tilbud til par og familier før, under og efter skilsmisse og med konflikthåndtering, såvel i de nære relationer, som på arbejdspladsen.

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)