Foredrag - -/- i hele landet

Nærvær (Foredrag)

Smartphones, gadgets og diverse skærme stjæler ikke alene vores tid men udfordrer nærværet. Det kan have betydning for den enkelte medarbejders indsats, men også samværet mellem kollegaer, samspillet med kunder eller borgere og ikke mindst tiden i familien. Sidst men ikke mindst kan manglende nærvær i værste fald have dødelig udgang fordi det manglende nærvær fører til en fatal ulykke.

I dette spændende og inspirerende foredrag kommer læge Vibeke Manniche ind på simple forhold, som fjerner nærværet og øger følelsen af at være udenfor, mens simple råd gør, at nærværet øges. Det giver en meget større arbejdsglæde, produktivitet og kvalitet i arbejdet.

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter

Registrer interesse

Kontakt os direkte hvis du ønsker kurset som et in-house kursus ude hos jer

Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".
Joomla SEF URLs by Artio