Kursus - 23/04-2020 i Aarhus

Nærvær - ja tak (Aarhus)

Nærværet mellem barn og forældre er under pres disse år - ikke mindst p.g.a. den stigende brug af tablets og digitale medier. Kom til en spændende dag og hør, hvordan I viser forældrene vejen til mere nærvær i hverdagen - til glæde for både barn og forældre.

iPads, smartphones og den digitale verden udfordrer nærværet disse år. Ikke mindst når det gælder samværet med små børn. Ipads bruges som 'babysitter' og forældre er alt for ofte afledt af gøremål på deres smartphones. Øjenkontakten, samtalen og ikke mindst nærværet forsvinder.

Heldigvis kan dagpasningen spille en vigtig rolle og ændre den kedelige kurs. Ved målrettet indsats og rådgivning til forældrene.

Kom til et øjenåbnende kursus, hvor læge Vibeke Manniche dels belyser hvad megen brug af f.eks. iPad kan have af konsekvenser for barnet – i.f.t. udvikling, søvn, trivsel, humør o.s.v. 

Der kommes også ind på de mange konkrete tiltag, som dagpasningen kan iværksætte, samt hvordan man får kommunikeret klart til forældrene om netop nærværets betydning. Og hvordan dagpasningen selv kan fremstå som en god rollemodel. 

OBS: Max 6 deltagere pr hold

2995,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3195,00 kr)
Lær mere om:
  • Hvordan brug af tablets påvirker børns fysiske og psykiske sundhed, trivsel og udvikling
  • Sådan får I forældrene i tale
  • Hvordan dagpasningen selv kan sætte et godt eksempel
  • Rådgivning af forældrene og gode råd hertil
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • Nærvær - Styrker barnets trivsel - pjecePris: 10,- krLæs mere
  • PLAKAT Nærvær styrker barnets trivselPris: 149,- krLæs mere
  • Anna drømmerPris: 98,- krLæs mere
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • Pris: 0,- krLæs mere
  • PLAKAT - hvornår skal dit barn sove?Pris: 149,- krLæs mere
  • PLAKAT - Godnat, gode søvn-rådPris: 149,- krLæs mere
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. Hun har stor viden om børns sundhed - og særligt om emner som børns kost og søvn, søvnpolitik, ADHD og autisme samt barnets vækst og generelle sundhed.Vibeke Manniche underviser ofte i disse emner på både kurser og konferencer og er desuden forfatter til flere publikationer, herunder bøgerne 'Anna drømmer', 'Børns søvn - din lille sovetryne' og 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn', Babytegn - en håndbog". Hun er lige nu aktuel med den helt nye udgave af "Alt om barnet" der udkom i april

2995,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3195,00 kr)
Joomla SEF URLs by Artio