Nudging af borgeren til et sundere liv (Foredrag)
Foredrag - -/- i hele landet

Nudging af borgeren til et sundere liv (Foredrag)

Nudging nærmest revolutionerer vores forebyggelse og sundhedsrådgivning disse år. Med nudging kan vi med meget lette tiltag ændre borgerens adfærd. Af samme grund pibler det frem med forskning, som netop viser nudgingens store gevinst, når det handler om at hjælpe borgere til at ændre deres usunde adfærd.

Book et spændende og inspirerende kursus eller foredrag med læge Vibeke Manniche, og hør hvor I kan sætte ind her og nu.

Med nudging får I mulighed for at hjælpe borgeren på vej mod en sundere tilværelse - helt uden økonomiske satsninger og løftede pegefingre.

Størstedelen af vores handlinger skyldes automatik, helt uden, at vi tænker på det. Derfor kan vores adfærd ofte ændres med et kærligt puf i den rette retning. For alle vil faktisk, som oftest, helst handle til både eget og andres bedste. Det er dog ikke altid, at de gode intentioner føres ud i livet. Men bare et lille puf eller ”nudge” kan ændre de dårlige vaner nok til at gøre en forskel – uden stort set at koste noget.

Hvis man skal ændre en adfærd, findes svaret og løsningen først og fremmest i den ’valgarkitektur’, der omgiver os. Kort sagt - de lette valg skal være de rigtige valg, de sunde valg. Så hvis brugerløsninger er lavet sådan, at de tager højde for vores psykologi og vaner, er der meget stor chance for, at vi bruger dem rigtigt.
  

I korte vendinger handler nudging om at finde simple, billige løsninger på ”dyre” problemer – når forbud, straf og reklamekampagner har givet fortabt.

Kurset eller foredraget giver jer indblik i, hvordan nudging bruges i praksis til at fremme en sund adfærd. I lærer nudgingens principper, metoder og planlægning og der vil være god mulighed for få sparring til jeres aktuelle problemstillinger undervejs.

 

Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Lær mere om:
  • Introduktion til nudging
  • Kortlægning af borgerne adfærdsmønstre
  • Sådan nudger du let og målrettet
  • Brug af nudging efter kurset
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. </br>Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)