Problemer med at sove? Få effektiv hjælp (København)
Kursus - 30/10-2019 i København

Problemer med at sove? Få effektiv hjælp (København)

Har du problemer med at sove? Så er dette kursus det rette for dig.

På kurset tager søvnekspert og læge Vibeke Manniche fat i årsager til søvnproblemer, men mest af alt, giver hun dig effektive søvnråd.

Søvnproblemer kan f.eks. være besvær med indsovning, mange opvågninger eller, at man vågner tidligt og ikke kan sove længere. Tankemylder og smerter er også en velkendt årsag til dårlig søvn.

På dagen får du forståelse for søvnens vigtige betydning for dit helbred, dit humør, din indlæring og velbefindende. Men du får også nogle meget effektive søvnråd, så du efter kurset uden tvivl sover meget bedre.

Bemærk: Som tillæg til kursusdagen, kan du også vælge at tilkøbe efterfølgende individuel søvnrådgivning med Vibeke Manniche - er du interesseret i både at tilmelde dig kurset samt tilkøbe 2 timers personlig rådgvning, så skal du tilmelde dig her.

 

1995,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Lær mere om:
  • Søvnens betydning for vores trivsel og sundhed
  • Søvnproblemer - hvorfor opstår de og hvordan tackler vi dem?
  • Hvordan du kommer af med tankemylder og bekymringer før sengetid
  • Smerter og søvn
  • Gode og effektive søvnråd
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. og søvnekspert og har stor viden om søvnens betydning for vores trivsel, arbejdsevne og generelle sundhed. Vibeke Manniche underviser ofte i disse emner på både kurser og konferencer landet over og er desuden forfatter til flere bøger og pjecer om både børns og voksnes søvn.

1995,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)