Kursus - 06/10-2020 i Aarhus

Psykisk syge i menigheden (Aarhus)

Omkring 500.000 danskere har en psykisk lidelse. Det er dog de færreste, der taler åbent om det og i nogle tilfælde, stilles der aldrig en diagnose.

Få styr på hvordan I bedst møder og rummer borgere/kirkegængere med psykiske sygdomme og sårbarhed.

Menigheden får helt naturligt jævnligt besøg af psykisk syge eller har kontakt til dem som pårørende. Mange danskere lever nemlig med en psykisk sygdom. Eksempelvis oplever hver 5. dansker mindst én depression i løbet af deres liv. Psykiske lidelser udgør den største sygdomsbyrde i samfundet med 25% i forhold til det samlede sygdomsbillede.

Bliv klædt bedre på til mødet med jeres borgere og kirkegængere og få fokus på hvordan I bedst rummer borgerne. Samtidig tager vi også fat på medarbejdernes sikkerhed samt skærpede underretningspligt i de sager, hvor der fx også er tale om rusmiddelmisbrug og små børn i hjemmet. En skærpet underretningspligt som man fx som præst kan få op til 4 måneders fængsel for at undlade at følge.

Kurset er henvendt til kirkens personale – præster, kordegne, kirketjenere (og hvem der er ansat i menigheden). Undervisningen varetages af den kompetente og rutinerede læge Vibeke Manniche. Flere af jer kender allerede Vibeke Manniche fra diverse kurser hos jer selv eller som I har deltaget på.

Kurset tager udgangspunkt i den praktiske hverdag og der vil være rig mulighed for at diskutere aktuelle spørgsmål og problemstillinger.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 08/09-20
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. og har stor indsigt i børns trivsel og sundhed. Hun var lægelig ekspert da Barnets Reform blev til og har stor indsigt i arbejdet med udsatte børn og familier, forældresamarbejde - og ikke mindst underretningspligten og dens regler. Vibeke Manniche er forfatter til en række bøger og pjecer om børns sundhed og er en både efterspurgt og engageret underviser.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 08/09-20
Joomla SEF URLs by Artio