Kursus - 05/10-2021 i Aarhus

Slank nu, tak! - Et effektivt 6-ugers forløb til dig/dine medarbejdere

Trænger du eller en du kender til at smide et par kilo på kort tid? Så deltag i vores nye forløb ”Slank nu, tak!”. Her hjælper og vejleder vi dig til målrettet at smide de ekstra corona-kilo og opnå en sundere livsstil.

Forløbet fokuserer på både den rette kost samt at få mere bevægelse ind i dagligdagen. Undervejs følges de fine resultater omsorgsfuldt, og du modtager en personlig kostplan under forløbet samt støtte, motivation og opbakning til at nå dine mål.


Et professionelt og erfarent team bestående af slankekonsulent og sygeplejerske Helle Thorsted og fysioterapeut og personlig træner Peter Vestergaard vil guide dig sikkert i mål. Målet er at skabe en sund livsstil og en slankere og mere bevægelig krop. Begge har tilsammen hjulpet hundredvis af danskere til et stort vægttab - og du eller dine medarbejdere kan blive de næste!

Om Slank nu, tak!
Forløbet starter med en fælles seance på 2 timer, hvor slankekonsulenten fortæller dig om kostvejledningen, og fysioterapeuten lærer dig om bevægelsens og motionens betydning for et varigt vægttab. Det er vigtig viden, især hvis du har skader i forvejen, så bevægelsen kan tilpasses sådanne. Dernæst får du 4 personlige online-seancer hos slankekonsulenten og fysioterapeuten hver især. Altså 8 seancer i alt á 45 minutter.

Online-sessionerne har fokus på din kost, hvor du også får lavet en individuel kostplan, samt særlige øvelser for din bevægelse og motion. Afstemt efter eventuelle skader og skavanker hos dig.

Pris 12.999 kr (ex moms).

Forløbet er lige til at gå til og kræver ingen forudsætninger andet end lysten til endelig at smide nogle ekstra kilo.

Tidsramme
Vi starter med et fælles opstartsmøde tirsdag d. 5. oktober kl. 16-18 (fysisk fremmøde): De første to timer fortæller både slankekonsulenten og fysioterapeuten om kostvejledning og bevægelse. Dernæst foretages der individuel og fortrolig vejning med angivelse af fedtprocent.

Dernæst aftales online-seancerne individuelt – så de passer ind i dit program og hverdag.

Vi garanterer, at du med den rette motivation kan opnå et pænt vægttab som så mange andre, der har deltaget som kursister hos Helle Thorsted og Peter Jensen.

Gå efteråret i møde med en sundere og slankere krop og investér i dette sundhedsforløb for dig selv eller dine medarbejdere!

6995,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Lær mere om:
  • Personlig kostplan
  • Træningsøvelser, der tager højde for dine tidligere skader (tilpasset dig)
  • Måling af din fedtprocent samt vejning ved opstart af forløbet
Mere Info
Om underviserne

Helle Vibeke Thorsted Palliationssygeplejerske

Helle Vibeke Thorsted har mange års erfaring som palliationssygeplejerske. Hun underviser ofte i emner inden for ældrepleje og palliation på både kurser og konferencer og er en efterspurgt foredragsholder.I samarbejde med LIVA Kurser, har Helle udgivet den populære pjece 'De sidste levedøgn', som dagligt bruges på plejecentre og hospicer over hele landet, samt bogen 'Alt du skal vide - ønsker til mine efterladte' og pjecen 'Ønsker til min sidste tid'.    

Peter Vestergaard Fysioterapeut og personlig træner

Peter har igennem en længere årrække skabt varige livsstilsændringer hos mange danskere ud fra sin dybdegående viden om krop, træning og bevægelse. Hans mission er at hjælpe mennesker til at opnå et sundere liv ud fra et holistisk perspektiv.

6995,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio