Søvn-foredrag med Vibeke Manniche
Foredrag - -/- i hele landet

Søvn-foredrag med Vibeke Manniche

Tilbud på søvn-foredrag med læge Vibeke Manniche

Knap halvdelen af alle danskere har besvær med at sove. Og tallet er stigende. Det viser nye tal fra Den nationale Befolkningsundersøgelse. Der findes effektive og simple søvnråd, som rigtig mange forsynder sig imod. Så løsningen ligger lige for og med få ændringer, kan mange flere sove godt og trygt.

Søvnen har stor betydning for bl.a. ens livskvalitet, sundhed, humør, koncentration, helbredelse og arbejdsglæde.

Bestil et spændende, underholdende, sjovt og lærerigt foredrag med læge og søvnekspert Vibeke Manniche. Lige nu har vi tilbud på det.

Foredraget afpasses til jeres målgruppe – som fx kan være børn, voksne, medarbejdere eller ældre.

Varighed 2-3 timer

Send en e-mail til os på info@livakurser.dk for at høre mere om priser og muligheder - vi afholder foredrag eksternt i hele landet.


Send en forespørgsel for at høre mere om priser og muligheder. Foredraget kan strække sig fra få timer til en hel dag. Det tilpasses jeres behov og ønsker og afholdes i hele landet.

* Obligatoriske felter
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • Pris: 0,- krLæs mere
  • Sov godt - PjecePris: 0,- krLæs mere
  • PERSONLIG SØVNRÅDGING for voksne - TelefonkonsultationPris: 0,- krLæs mere
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. og søvnekspert og har stor viden om søvnens betydning for vores trivsel, arbejdsevne og generelle sundhed. Vibeke Manniche underviser ofte i disse emner på både kurser og konferencer landet over og er desuden forfatter til flere bøger og pjecer om både børns og voksnes søvn.

kr

Pris pr. deltager (ex. moms)