Kursus - 03/12-2020 i Live webinar

Søvn og stress - Live webinar (10:00 - 12:00)

Stress og søvn er tæt forbundet. Sover man dårligt, bliver man lettere stresset – og er man stresset sover man dårligere.

Derfor giver det god mening at hjælpe medarbejderne til en bedre søvn. Højner man medarbejdernes søvn, højner man også arbejdsglæden og mindsker stress.

På webinaret gennemgår læge og søvnekspert Vibeke Manniche søvn og søvnens betydning ved bl.a. stress. Derudover kommer Vibeke med effektive og gode søvnråd, som vil hjælpe dig til at sove langt bedre. Selv i stressede perioder af dit liv. Og dem gennemgår vi jo alle i ny og næ.

 En del af en god arbejdsdag handler også i stor grad om, om man er veludhvilet. Mange konflikter og utilsigtede hændelser udspringer af netop for lidt eller dårlig søvn.

Vær opmærksom på, at vi også gerne holder lukket webinar kun for jer, eller kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

899,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
  • Derfor sover vi
  • Dårlig søvn og sygdom
  • Stress og søvn
  • Effektive søvnråd
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. og søvnekspert og har stor viden om om søvn og søvnpolitik. Hun underviser ofte om emnet på både kurser og konferencer og er en særdeles efterspurgt foredragsholder. Vibeke Manniche forfatter til en række publikationer om både børns og voksnes søvn. Hun er desuden forfatter til den populære pjece 'Søvn og ældre' - en samling af praktiske råd til bedre søvn hos ældre, som kan bruges her og nu.

899,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio