Søvncoach - 2 dage (København)
Kursus - 20/03-2018 i København

Søvncoach - 2 dage (København)

Bliv søvncoach og lær at rådgive forældre og kolleger om børns søvn. På to dage giver vi dig den nødvendige viden om barnets søvn, så du kan sikre de små den rette hvile – både derhjemme og i institutionen.

Søvn har stor betydning for børns sundhed, trivsel og humør. Alligevel bliver søvnen ikke altid prioriteret lige højt og det kan få alvorlige psykiske og fysiske konsekvenser, hvis barnet ikke får søvn nok.

Bliv ekspert i at sikre barnet en god søvn

På kurset får du et grundigt indblik i, hvad søvnen betyder for børns udvikling og hverdag. Du får redskaber, så du kan rådgive både kolleger og forældre om børns søvn. Som søvncoach bliver du klædt på til at løse søvnkonflikter, som f.eks. når forældrene vil have pædagogerne til at vække deres børn fra middagsluren.

Kurset giver dig vejledning i, hvordan du tackler søvnproblemer og -sygdomme og input til udarbejdelse af en god søvnpolitik for jeres institution.

Kurset finder sted over 2 dage, hhv. d. 20. marts og d. 4. april 2018, og afsluttes med kursusbevis. Der veksles på kurset mellem undervisning og gruppearbejde.

Bemærk: Der er plads til max. 20 kursister.

Underviser, Vibeke Manniche er forfatter til en række bøger om børns sundhed. Via Forlaget LIVA kan du bl.a. købe hendes bog 'Børns Søvn - din lille sovetryne', den populære søvnpjece 'Børns søvn - god søvn giver glade og kvikke børn' samt højtlæsningsbogen 'Anna drømmer'.

 

 

4500,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 5590,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 03/03-18
Lær mere om:
  • Søvnens forskellige faser
  • Søvnens betydning for trivsel og sundhed
  • Søvnsygdomme og søvnproblemer
  • Hvad der skal til for at give barnet en god søvn
  • Bedre forældresamarbejde
  • Hvordan I bedst tilrettelægger institutionens søvnpolitik
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. og søvnekspert. Hun har stor viden om børn og søvn og har undervist om emnet i mange år. Vibeke Manniche har gennem mange år ydet råd og vejledning om emnet til daginstitutioner landet over og er i øvrigt forfatter til bogen 'Børns søvn - din lille sovetryne', "Anna drømmer", samt pjecen 'Børns søvn - god søvn giver glade og kvikke børn'.Vibeke Manniche har desuden skrevet en række bøger om børns generelle sundhed og trivsel, herunder 'Alt om barnet' og 'Fedt Nok - hjælp det overvægtige barn', Babytegn - En Håndbog', samt "Anna drømmer"

4500,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 5590,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 03/03-18