Kursus - 08/09-2021 i København

Søvncoach - 2 dage (København)

Skal du også være søvncoach? På to dage giver vi dig den nødvendige viden om barnets søvn, så du kan sikre de små den rette hvile – både derhjemme og i institutionen.

Søvn har stor betydning for børns sundhed, trivsel og humør. Alligevel bliver søvnen ikke altid prioriteret lige højt og det kan få alvorlige psykiske og fysiske konsekvenser, hvis barnet ikke får søvn nok.

Bliv ekspert i at sikre barnet en god søvn

På kurset får du et grundigt indblik i, hvad søvnen betyder for børns udvikling og hverdag. Du får redskaber, så du kan rådgive både kolleger og forældre om børns søvn. Som søvncoach bliver du klædt på til at løse søvnkonflikter, som f.eks. når forældrene vil have pædagogerne til at vække deres børn fra middagsluren.

Kurset giver dig vejledning i, hvordan du tackler søvnproblemer og -sygdomme og input til udarbejdelse af en god søvnpolitik for jeres institution.

Kurset finder sted over 2 dage, hhv. d. 27. april 2021 og d. 18. maj 2021, og afsluttes med kursusbevis. Der veksles på kurset mellem undervisning og gruppearbejde.

Bemærk: Der er plads til max. 10 kursister.

Underviser, Vibeke Manniche er forfatter til en række bøger om børns sundhed, som alle kan købes via Via Forlaget LIVA.

OBS alle vores kurser er små hold, max 10 deltagere.

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

5290,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 5890,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 21/07-21
Lær mere om:
  • Søvnens forskellige faser
  • Søvnens betydning for trivsel og sundhed
  • Søvnsygdomme og søvnproblemer
  • Hvad der skal til for at give barnet en god søvn
  • Bedre forældresamarbejde
  • Hvordan I bedst tilrettelægger institutionens søvnpolitik
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • PLAKAT - hvornår skal dit barn sove?Pris: 149,- krLæs mere
  • PLAKAT - Godnat, gode søvn-rådPris: 149,- krLæs mere
  • Nærvær - Styrker barnets trivsel - pjecePris: 10,- krLæs mere
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. </br>Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

5290,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 5890,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 21/07-21
Joomla SEF URLs by Artio