Kursus - 08/02-2023 i København

Søvncoach - 2 dage (København)

Skal du også være søvncoach? På to dage giver vi dig den nødvendige viden om børns søvn, så du kan sikre de små den rette hvile – både derhjemme og i institutionen. 

Søvn har stor betydning for børns og spædbørns sundhed, trivsel og humør. Nye undersøgelser viser, at ca. hvert andet barn herhjemme har søvnproblemer. Alligevel bliver søvnen ikke altid prioriteret lige højt, og det kan få alvorlige psykiske og fysiske konsekvenser, hvis barnet ikke får søvn nok.

Bliv ekspert i at sikre barnet en god søvn
På kurset får du et grundigt indblik i, hvad søvnen betyder for børns udvikling og hverdag. Du får redskaber, så du selv kan rådgive både kollegaer og forældre om børns søvn. Som søvncoach bliver du også godt klædt på til at løse søvnkonflikter, som f.eks. når forældrene vil have pædagogerne til at vække deres børn fra middagsluren.

 

Kurset giver dig vejledning i, hvordan du tackler søvnproblemer og -sygdomme hos børn og spædbørn fra 0-9 år. Desuden får du input til at udarbejde en god søvnpolitik for jeres institution.

Kurset finder sted over 2 dage, hhv. d. 8. februar 2023 og d. 27. februar 2023, begge dage fra kl. 9-15, og det afsluttes med et kursusbevis. Der veksles på kurset mellem undervisning og gruppearbejde. 

Underviseren Vibeke Manniche er forfatter til en række bøger om børns sundhed, som alle kan købes via Forlaget LIVA.

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

7390,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Lær mere om:
  • Søvnens forskellige faser
  • Søvnens betydning for trivsel og sundhed
  • Søvnsygdomme og søvnproblemer
  • Hvad der skal til for at give barnet en god søvn
  • Bedre forældresamarbejde
  • Hvordan I bedst tilrettelægger institutionens søvnpolitik
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • PLAKAT - hvornår skal dit barn sove?Pris: 149,- krLæs mere
  • PLAKAT - Godnat, gode søvn-rådPris: 149,- krLæs mere
  • Nærvær - Styrker barnets trivsel - pjecePris: 10,- krLæs mere
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

7390,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio