Kursus - 01/12-2020 i København

Søvncoach - 2 dage (København)

Skal du også være søvncoach? På to dage giver vi dig den nødvendige viden om barnets søvn, så du kan sikre de små den rette hvile – både derhjemme og i institutionen.

Søvn har stor betydning for børns sundhed, trivsel og humør. Alligevel bliver søvnen ikke altid prioriteret lige højt og det kan få alvorlige psykiske og fysiske konsekvenser, hvis barnet ikke får søvn nok.

Bliv ekspert i at sikre barnet en god søvn

På kurset får du et grundigt indblik i, hvad søvnen betyder for børns udvikling og hverdag. Du får redskaber, så du kan rådgive både kolleger og forældre om børns søvn. Som søvncoach bliver du klædt på til at løse søvnkonflikter, som f.eks. når forældrene vil have pædagogerne til at vække deres børn fra middagsluren.

Kurset giver dig vejledning i, hvordan du tackler søvnproblemer og -sygdomme og input til udarbejdelse af en god søvnpolitik for jeres institution.

Kurset finder sted over 2 dage, hhv. d. 1. december 2020 og d. 14. januar, og afsluttes med kursusbevis. Der veksles på kurset mellem undervisning og gruppearbejde.

Bemærk: Der er plads til max. 10 kursister.

Underviser, Vibeke Manniche er forfatter til en række bøger om børns sundhed, som alle kan købes via Via Forlaget LIVA.

OBS alle vores kurser er små hold, max 10 deltagere.

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

5290,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 5690,00 kr)
Lær mere om:
  • Søvnens forskellige faser
  • Søvnens betydning for trivsel og sundhed
  • Søvnsygdomme og søvnproblemer
  • Hvad der skal til for at give barnet en god søvn
  • Bedre forældresamarbejde
  • Hvordan I bedst tilrettelægger institutionens søvnpolitik
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
  • PLAKAT - hvornår skal dit barn sove?Pris: 149,- krLæs mere
  • PLAKAT - Godnat, gode søvn-rådPris: 149,- krLæs mere
  • Nærvær - Styrker barnets trivsel - pjecePris: 10,- krLæs mere
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. og søvnekspert. Hun har stor viden om børn og søvn og har undervist om emnet i mange år. Vibeke Manniche har gennem mange år ydet råd og vejledning om emnet til forældre og daginstitutioner landet over og er i øvrigt forfatter til bogen 'Børns søvn - din lille sovetryne', godnatlæsningsbogen 'Anna drømmer', pjecen 'Børns søvn - god søvn giver glade og kvikke børn' samt en række andre publikationer på området. Vibeke Manniche har desuden skrevet en række bøger om børns generelle sundhed og trivsel, herunder 'Alt om barnet' og 'Fedt Nok - hjælp det overvægtige barn' samt den populære 'Babytegn - En Håndbog'.

5290,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 5690,00 kr)
Joomla SEF URLs by Artio