Kursus - 27/11-2019 i Aarhus

Søvncoach Overbygning - 2 dage (Aarhus)

TAG MED PÅ DR. MANNICHE'S SØVNSKOLE


Dr. Manniche's Søvnskole byder på en række spændende kurser inden for søvn og sundhed - både på børne- og voksenområdet. 'Søvncoach overbygning' tager afsæt i dit tidligere søvnkursus og er til dig, som gerne vil opnå endnu større viden omkring emnet. 

Overbygningen er til vores Søvncoach kurser på både børne- og voksenområdet. Tilmeld dig det spændende kursus, så du er klædt på til at give den bedst mulige søvnrådgivning.

Uanset om din søvnrådgivning er rettet mod børn/familier, voksne, ansatte, psykisk syge eller ældre, er dette det rette kursus for dig.

På kurset tager søvnekspert og læge Vibeke Manniche fat på søvnens betydning for hjernen, herunder blandt andet søvnens betydning som hjernens opvasker, søvnens betydning for de kognitive funktioner samt flere søvnforstyrrelser og søvnens indflydelse på sygdomme og helbredelse.

Herudover vil der blive arbejdet med udarbejdelse af anvendelige spørgeskemaer, som kan hjælpe dig og gøre din søvnrådgivning endnu mere målrettet og effektiv.

Den vigtige vidensdeling vil også være en del af kurset.

Kurset finder sted over to dage, 27/11 & 28/11 2019, og afsluttes med kursusbevis.


Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

5690,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Lær mere om:
  • Søvnens betydning for hjernen
  • Søvnens betydning for de kognitive funktioner
  • Søvnforstyrrelser
  • Sammenhæng mellem søvn, sygdom og helbredelse
  • Hvorfor du bør bruge spørgeskemaer i.f.m. din søvnrådgivning
  • Hvordan du laver et godt spørgeskema
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, lægekonsulent og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, sygdom og forebyggelse samt stor erfaring med børns sundhed og velfærd. Hun har stort kendskab til sammenhængen mellem arbejdsmarkedstrivsel, sygdom og sygefravær - særligt i forbindelse med skånehensyn og indretning af arbejdslivet. I kraft af sin mangeårige erfaring som lægekonsulent har hun desuden indgående viden om bl.a. simulation og socialt bedrageri. </br>Vibeke Manniche har i mange år beskæftiget sig med børn og unges sundhed og trivsel. Hun skriver og underviser ofte om emner som børns søvn, børns kost samt udsatte børn og underretningspligten. Hun har ligeledes mange års erfaring med sundhed på ældreområdet. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række bøger og pjecer, herunder pjecen 'Søvn og ældre' og bøgerne 'Børns søvn - din lille sovetryne', 'Fedt nok - hjælp det overvægtige barn' 'Babytegn - En Håndbog' og "Alt om barnet".

5690,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)