Kursus - 25/05-2022 i København

Stress - få en plan (København)

Kom på et spændende kursus, hvor vi giver dig redskaber til at minimere stress blandt medarbejderne eller hos dig selv.  Gribe situationen korrekt an, når en af jer får stress.

Kursusdagen henvender sig til alle typer af ledere, som sidder med personaleansvar. Dagen har til formål at sikre, at du som leder både får skabt plads til stress, men også undgår sygemeldinger. Du får samtidig redskaber til at håndtere situationen korrekt, hvis en medarbejder bliver sygemeldt med stress.

Dagens engagerede underviser er den erfarne læge og leder Vibeke Manniche, som beskriver stress - de negative sider, såvel som de positive. Den lægelige del, og hvad der ligger i rette skånehensyn, bliver også uddybet. 

Herudover tages der også fat på den vigtige forebyggelse af stress samt begrebet 'mestringsstrategier'.

På dagen bliver stressbegrebet grundigt beskrevet ud fra et lægefagligt synspunkt. Vi gennemgår de faktorer, der har betydning for medarbejdernes mestring af stressede situationer/perioder og de greb du kan tage som leder for at forebygge stress og sikre højere trivsel. Betydningen af stress-sygemeldinger for de øvrige kollegaer er også en væsentlig faktor, som vi tager fat på. Sidst men ikke mindst tager vi også fat på forhold, som kan være medvirkende til, at du selv overmandes af stress.

Kurset henvender sig til alle ledere med personaleansvar og forløber som en blanding af teori, cases og øvelser og deltagerne får en praktisk værktøjskasse og gode råd med hjem.

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 25/04-22
Lær mere om:
  • Begrebet stress - hvad er stress?
  • Forebyggelse af stress
  • Mestring og mestringsstrategier
  • Håndtering af stressramte medarbejdere og sygemeldinger 
  • Gode råd om stress, trivsel og planlægning
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge og Ph.d. Herudover er hun direktør i LIVA Group og har mange års erfaring som leder. Vibeke er en populær og engageret underviser, ligesom hun har helt unikt kendskab og indsigt i sygefravær.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 25/04-22
Joomla SEF URLs by Artio