Susanne Drejet Løth Tandlæge


Susanne Drejet Løth er uddannet tandlæge. Hun har erfaring, dels som overtandlæge og distriktstandlæge ved Børne- & Ungetandplejen i Nordjylland og København, dels fra egen praksis. Hertil kommer hendes arbejde i voksentandplejen i Ilulissat på Grønland.

Hun er desuden uddannet bachelor i Sundhedsinformatik og Humanistisk Informatik fra Ålborg Universitet og besidder en lederuddannelse fra MacMan Berg.

Susanne har et helt særligt kendskab til ældretandplejen. Hun har stået i spidsen for mange tiltag, bl.a. oprettelsen af omsorgstandplejen i Brovst Kommune og har bred praktisk erfaring inden for emner som tænders betydning for livsglæden, tænder og værdighed hos ældre m.m. I forbindelse med etableringen af Sundhedscentret i Brovst, har hun opbygget stor professionel viden om forebyggelse og tværfagligt samarbejde og psykologi, som er en vigtig del af arbejdet inden for omsorgstandplejen. 

Susanne underviser ofte om tandpleje, har skrevet flere artikler om emnet og fungerer i øvrigt som redaktør på 'Tandlægernes Nye Tidsskrift'.

  

Susanne - Drejet Løth
Joomla SEF URLs by Artio