Kursus - 02/12-2020 i København

Syge børn samt medicingivning (København)

Så banker efterårets og vinterens smitsomme sygdomme på døren. Kom til et kursus med læge Vibeke Manniche, hvor I bliver opdateret på reglerne for hvornår børn og voksne må være i dagpasningen – samt reglerne for medicingivning. Plus selvfølgelig håndtering ifht COVID19.

Dagen tager udgangspunkt i, hvordan I bedst mindsker sygeligheden i dagpasningen, herunder regler for børn og personales ophold.

Hjemsendelse og medicinering af syge børn er et emne, der fortsat giver anledning til spørgsmål ude på institutionerne. Nu kan du komme med til en spændende dag og høre mere om effektiv forebyggelse af smitsomme sygdomme i dagpasningen og få styr på de gældende regler om hjemsendelse og medicin til de små. Samt selvfølgelig hvornår børnene må komme igen.

Du får samtidig en update på COVID19 og symptomer, regler og håndtering heraf.

En del børn skal have medicin i løbet af dagen, hvilket lægen også tager fat på. Som udgangspunkt skal personalet give så lidt medicin til børnene som muligt. Det bør primært være forældrenes opgave. Reglerne og forholdsregler gennemgås, så man i dagpasningen kan have en sikker og god omgang med medicinen - alt efter Sundhedsstyrelsens regler. Plus sikre, at rette medicin bliver givet til det rette barn. Selv når en vikar er på banen. 

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 27/10-20
Lær mere om:
  • Årsager til og forebyggelse af smitsomme sygdomme
  • Hvornår skal barnet hjem og hvornår må det komme igen
  • Faste procedure for hjemsendelse af børnene (efter max. 1 time)
  • Medicin - begrænsning, opbevaring og fast procedure
  • COVID19 og andre aktuelle smitsomme sygdomme
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge og ph.d. i socialmedicin. Hun har stor indsigt i sundhed hos børn såvel som voksne og ældre, somatisk sygdom, kostens og søvnens rolle, forebyggelse m.m. Vibeke Manniche er forfatter til en lang række publikationer om sundhed hos børn og voksne og underviser ofte i emner inden for sundhed og samfund på både kurser og konferencer.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 27/10-20
Joomla SEF URLs by Artio