Kursus - 15/06-2023 i Aarhus

Sygedagpenge - bliv endnu skarpere (Aarhus)

Er du allerede velbevandret i sygedagpengebestemmelserne, og føler du, at begreber som 'uarbejdsdygtighed', 'revurderingstidspunkt' og 'forlængelsesbestemmelser' er yderst velkendte? Så er dette kursus det helt rette for dig!

Kom med på en spændende kursusdag, hvor du vil blive præsenteret for den nyeste viden på sygedagpengeområdet. Du får blandt andet mulighed for at fordybe dig i bestemmelser, som du allerede anvender og kommer godt rundt om de seneste lovændringer. Derudover får du nye perspektiver på, hvordan du bedst skaber det gode sagsforløb i samarbejde med den sygemeldte, og baner vejen for en god og realistisk tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

Dagens underviser er den erfarne socialrådgiverkonsulent Christine Sarka - som også er tidligere fagspecialist og teamleder i jobcenterregi bl.a. indenfor sygedagpengeområdet.

Kursets indhold:

På dagen dykker vi ned i de nyeste og de måske oversete principafgørelser på sygedagpengeområdet. Gennem cases og vidensdeling sætter vi fokus på, hvordan arbejdet med de sygemeldte borgere foregår i praksis, de faglige udfordringer, og hvordan du måske kan gribe opgaven anderledes an. Derudover ser vi nærmere på, hvad forskningen kan bidrage med.

Kursets omdrejningspunkt er, hvordan vi på bedste vis kan hjælpe sygemeldte borgere helt eller delvist tilbage til arbejdsmarkedet. Derfor stiller vi blandt andet skarpt på temaer som vurderingen af uarbejdsdygtighed, forlængelsesmuligheder, det gode sagsforløb, planer for optrapning samt afklaring af arbejdsevnen. Du vil ligeledes lære om, hvilke muligheder der er for at aktivere den sygemeldte til selv at finde sin vej tilbage til arbejdsmarkedet, hvilke indsater der kan hjælpe den sygemeldte godt på vej – samt regler og vilkår under sygeforløbet.

Kurset er baseret på oplæg, dialog og relevante cases.

Målgruppe:

Kurset er målrettet medarbejdere, der har et godt kendskab til sygedagpengeområdet og ønsker at blive endnu skarpere. Dette kursus er derfor godt egnet til dig, der gerne vil fordybe dig i det sidste nye på området, og som har lyst til at udfordre sin praksis i arbejdet med sygemeldte - både hvad angår jura og indsatser.

Du får fuld og lækker forplejning på kurset. Denne inkluderer kaffe/the/vand ad libitum samt lækker morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskage.

3195,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3695,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 15/05-23
Lær mere om:
  • Uarbejdsdygtighed
  • Revurderingstidspunkt
  • Forlængelsesbestemmelser
  • Planer for optrapning 
  • Afklaring af arbejdsevnen
  • Det gode sagsforløb
  • Muligheder for at hjælpe og aktivere den sygemeldte
  • Jobafklaringsforløb
Om underviseren

Christine Sarka Socialrådgiverkonsulent og underviser for Forbundet for Arkitekter og designere, Danske Dyrlæger, Dansk Metal, Forbundet for Kultur og Information, Ansatte Tandlægers Organisation og Magistrenes A-kasse

Christine Sarka er uddannet socialrådgiver i 2001 og har en kandidatuddannelse i socialt arbejde fra 2016. Christines arbejdserfaring ligger inden for beskæftigelse, hvor hun bl.a. i 11 år har været fagspecialist, faglig leder og teamleder i jobcenterregi på områderne: Sygedagpenge, Jobafklaring, Revalidering, Rehabilitering, Fleksjob, Tilskud til selvstændig virksomhed, Ressourceforløb, Førtidspension/seniorpension, Kontanthjælp, Uddannelseshjælp. Hun har også arbejdet som socialpolitisk konsulent i FOA og politisk rådgiver på Christiansborg på arbejdsmarkeds- og beskæftigelsesområdet. Derudover er Christine med i redaktionen for det akademiske tidsskrift Uden for Nummer, der publicerer forskningsartikler i socialt arbejde. I dag arbejder hun som selvstændig socialrådgiverkonsulent for forskellige akademiske fagforbund og en a-kasse samt Dansk Metal, hvor hun hjælper medlemmer, der er blevet syge, nedslidte eller været udsat for en arbejdsulykke. 

3195,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3695,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 15/05-23
Joomla SEF URLs by Artio