Kursus - 27/10-2022 i København

Sygedagpenge – bliv opdateret på juraen (København)

Få en indføring i, hvordan du bedst arbejder med at hjælpe sygedagpengemodtagere helt eller delvist tilbage i arbejde. På kurset får du en indføring i de vigtigste bestemmelser i sygedagpengeloven, og input til hvordan du i praksis bedst muligt hjælper den sygemeldte gennem sygeforløbet og tilbage på arbejdsmarkedet.  

Arbejdet med sygemeldte borgere kan være udfordrende på flere måder. Juraen er kompleks, og arbejdet med mennesker der er syge og måske derfor i krise kræver en del af dig som professionel.

På dette kursus giver vi dig det bedst mulige grundlag for at træffe juridisk korrekte afgørelser - og samtidig at tilbyde de sygemeldte et sagsbehandlingsforløb, de selv kan være en aktiv del af, når I sammen skal finde den sygemeldtes vej tilbage til arbejdsmarkedet. 

Kursets indhold
På kurset dykker vi ned i emnerne ”uarbejdsdygtighed”, ”revurderingstidspunkt”, ”forlængelsesmuligheder” samt indsatserne i et sygedagpengeforløb. Vi ser også på, hvad man må og ikke må som sygemeldt – herunder fx jobsøgning. Samtidig sætter vi fokus på, hvordan vi møder den sygemeldte i jobcenteret på den gode måde og får dem gjort til aktive medspillere i deres sygedagpengesag.

I undervisningen bliver der lagt vægt på bestemmelserne i sygedagpengeloven, principafgørelser fra Ankestyrelsen, de forvaltningsretlige regler, forskning og praksiserfaring på området.

Kurset er baseret på oplæg, dialog og relevante cases.

Målgruppe: Kurset er udviklet til dig, som er ny på området eller lettere øvet og ønsker en genopfriskning af lovgivningen og sparring til den gode og korrekte sagsbehandling.

Du får fuld og lækker forplejning på kurset. Denne inkluderer kaffe/the/vand ad libitum samt lækker morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskage.

Såfremt det bliver nødvendigt ift. corona-situationen, vil kurset blive afholdt som webinar. 

OBS. Vi kommer gerne ud til jer og holder kurset. Kontakt venligst vores kundeservice på 3110 7070 eller kontakt os via mail på kontakt@livakurser.dk for nærmere information og få et godt tilbud.

3495,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Lær mere om:
  • Uarbejdsdygtighed 
  • Revurderingstidspunkt
  • Forlængelsesmuligheder 
  • Indsatserne i et sygedagpengeforløb
  • Principafgørelser fra Ankestyrelsen
  • Jobafklaringsforløb
Om underviseren

Christine Sarka Socialrådgiverkonsulent og underviser for Forbundet for Arkitekter og designere, Danske Dyrlæger, Dansk Metal, Forbundet for Kultur og Information, Ansatte Tandlægers Organisation og Magistrenes A-kasse

Christine Sarka er uddannet socialrådgiver i 2001 og har en kandidatuddannelse i socialt arbejde fra 2016. Christines arbejdserfaring ligger inden for beskæftigelse, hvor hun bl.a. i 11 år har været fagspecialist, faglig leder og teamleder i jobcenterregi på områderne: Sygedagpenge, Jobafklaring, Revalidering, Rehabilitering, Fleksjob, Tilskud til selvstændig virksomhed, Ressourceforløb, Førtidspension/seniorpension, Kontanthjælp, Uddannelseshjælp. Hun har også arbejdet som socialpolitisk konsulent i FOA og politisk rådgiver på Christiansborg på arbejdsmarkeds- og beskæftigelsesområdet. Derudover er Christine med i redaktionen for det akademiske tidsskrift Uden for Nummer, der publicerer forskningsartikler i socialt arbejde. I dag arbejder hun som selvstændig socialrådgiverkonsulent for forskellige akademiske fagforbund og en a-kasse samt Dansk Metal, hvor hun hjælper medlemmer, der er blevet syge, nedslidte eller været udsat for en arbejdsulykke. 

3495,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio