Kursus - 27/11-2019 i København

Tal, former og kropslig hukommelse (København)

Gør børnenes møde med tal og former sjovt - og let som en leg. I samarbejde med forfatter og psykomotorisk terapeut Lotte Salling giver vi dig nøglen til bedre og sjovere indlæring for de små.

Lotte Salling er aktuel med den nye bog ’Tal-atlet’ i dette efterår. Vær med helt fra start, når vi springer ud i tallenes univers med den populære forfatter.

På dette kursus kropsliggør vi de svære tal og former gennem små historier og øvelser og gør dem sjovere for børnene at lære. For indlæringen forløber nemlig bedst, når vi inddrager - ikke bare hovedet - men hele kroppen.

Som deltager får du inspiration til, hvordan du udfordrer børnenes fantasi og nysgerrighed ved at koble fortælling og sansemotoriske aktiviteter, der fremmer deres motivation og hukommelse. Du får samtidig råd til, hvordan du får aktiveret grundsanserne, der er essentielle for både læring, selvtillid og børnenes fysiske, mentale og sociale robusthed.

Kurset er en blanding af teori og praksis og tager udgangspunkt i Lotte Sallings kommende udgivelse ”Tal-atlet” - efterfølgeren til den populære "Alfabet-atlet", som udkom i 2018.

På dagen sætter vi særligt fokus på indlæring, fællesskab og samarbejdslege – og så får du selvfølgelig masser af input til nye aktiviteter til små tal-atleter.

Dagen fokuserer primært på børn i alderen 3-7 år.

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

2695,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3295,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 19/10-19
Lær mere om:
 • Barnets møde med tal og former – gode råd
 • Hvordan du gør svære tal og former håndgribelige for barnet
 • Grundsanserne, læringen og robustheden
 • Hvordan du kobler fortælling og sansemotoriske aktiviteter
 • Fællesskab og samarbejdslege
 • Gode aktiviteter til små tal-atleter
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
 • Nærvær - Styrker barnets trivsel - pjeceAf: Vibeke MannichePris: 10,- krLæs mere
 • PLAKAT Nærvær styrker barnets trivselAf: Vibeke MannichePris: 149,- krLæs mere
 • PLAKAT - Bevægelse og motion (Tænk det ind i hverdagen)Af: Vibeke MannichePris: 149,- krLæs mere
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
 • Børns søvn - pjeceAf: Vibeke MannichePris: 10,- krLæs mere
 • PLAKAT - hvornår skal dit barn sove?Pris: 149,- krLæs mere
 • PLAKAT - Godnat, gode søvn-rådAf: Vibeke MannichePris: 149,- krLæs mere
Mere Info
Om underviseren

Lotte Salling Psykomotorisk terapeut

Lotte Salling er psykomotorisk terapeut, forfatter og foredragsholder.Hun har 25 års erfaring med undervisning og sprogprojekter og har gennem tiden arrangeret en bred vifte af sprogprojekter på flere hundrede institutioner, skoler og biblioteker landet over.Lotte er ekspert inden for sit felt og er forfatter til over 40 bøger og fagbøger til sprogstimulering af børn. Blandt titlerne er 'Aktive fortællinger, rim og remser', 'Spring sproget frem', 'Leg sproget frem', 'Fagter og grimasser', 'Snakkepakker' og 'Lyt til løven - yogaremser for børn'. Hun er aktuel med det digitale projekt "Stille stunder", som udkommer i sommeren 2019 samt den nye bog "Tal-atlet", som udkommer i efteråret 2019. 

2695,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3295,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 19/10-19