Kursus - 27/10-2020 i Aarhus

Uarbejdsdygtighed og forlængelsesreglerne (sygedagpenge)

Få fokus og overblik over sagerne igen efter Covid-19

Har du helt styr på lovændringer og begrænsninger for opfølgningen i forbindelse med Covid-19? Eller er opdatering kærkommen? Kom til et højaktuelt kursus med en dygtig og erfaren jurist.

Covid19 har medført både lovændringer og begrænsninger for opfølgningen i sygedagpengesager. Derfor er det vigtigt, at sygedagpengesagsbehandleren får den faglige sygedagpengeviden grundigt introduceret eller genopfrisket. Covid-19 perioden kræver et knivskarpt fokus på uarbejdsdygtighed og korrekt anvendelse af forlængelsesmulighederne.

Kurset sikrer, at deltageren bliver skarp, dygtig og tryg i vurdering af borgerens uarbejdsdygtighed og i reglerne for forlængelse af sygedagpengesager – både den almindelige lovgivning og den midlertidige Covid-19 lovgivning i nødvendigt omfang.

Sagsbehandling er dog mere end jura og afgørelser, hvorfor kurset også indeholder undervisning i at formidle disse afgørelser og relevant lovgivning til borgeren. Selvom om det juriske arbejde er korrekt, kan det nemlig være svært for det videre samarbejde, når kommunen skal træffe de svære afgørelser, af stor betydning for borgerens liv.

Konflikter og klager kan langt hen ad vejen undgås, hvis sagsbehandleren også har redskaber i sin værktøjskasse, til at formidle de, til tider, meget komplekse afgørelser.

Vores underviser, Sólbjørg Jacobsen er uddannet cand.jur., men vægter mindst lige så højt borgerperspektivet i det socialfaglige arbejde, som den juridiske kvalitet. Hun går ikke på kompromis med nogen af delene.

Med sin engagerede energi og erfaring fra sagsbehandlerstolen, Ankestyrelsen og som kommunal juridisk konsulent leverer Sólbjørg en givende, kvalificeret undervisning, med en spændende og letforståelig formidling og tilgang.

Undervisningen veksler mellem fakta, cases og drøftelser. Kurset henvender sig til såvel nye medarbejdere som mere garvede, der ønsker et brush-up.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 01/10-20
Lær mere om:
  • Reglerne for uarbejdsdygtighed
  • Covid19-reglerne ifht sygedagpenge
  • Korrekt brug af forlængelsesmulighederne
  • Formidling af svære afgørelser og lovgivning til borgeren
Mere Info
Om underviseren

Sólbjørg Jakobsen Cand.jur

Sólbjørg Jacobsen er uddannet cand.jur., men vægter mindst lige så højt borgerperspektivet i det socialfaglige arbejde, som den juridiske kvalitet. Hun går ikke på kompromis med nogen af delene.Med sin engagerede energi og erfaring fra sagsbehandlerstolen, Ankestyrelsen og som kommunal juridisk konsulent leverer Sólbjørg en givende, kvalificeret undervisning, med en spændende og letforståelig formidling og tilgang.

2395,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 2995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 01/10-20
Joomla SEF URLs by Artio