Kursus - 27/10-2020 i Live webinar

Vejen ud af ensomheden - Live webinar (10.00 - 12.00)

Deltag i spændende webinar om ensomhed og ikke mindst hvordan vi kommer det til livs.

Coronakrisen har fået antallet af ensomme til at stige markant. Af mange grunde. Ikke mindst ældre føler sig mere ensomme, men også unge rammes i større grad.

De fleste oplever ensomhed og perioder med mindre social kontakt på et eller andet tidspunkt i deres liv. Men får ensomheden og den sociale isolation lov at bide sig fast, kan det føre til både fysisk og psykisk sygdom. Det gælder både for alle aldersgrupper.

Kom til et spændende webinar og få adgang til den nyeste forskning på området og tæt indblik i effektiv forebyggelse og behandling.

Omsæt tal og statistik til konkrete tiltag

Ensomhed kan være lige så skadelige for vores helbred som eksempelvis rygning og forhøjet blodtryk og ensomhed øger risikoen for en for tidlig død med hele 14%. Men hvordan måler vi egentlig ensomhed? Hvem er særligt udsat og hvilke typer af forebyggelse og behandling er mest effektiv. Kort sagt - hvad virker?

Vibeke Manniche (læge, ph.d.) giver indblik i den nyeste forskning på området, fakta om ensomhedens helbredsmæssige konsekvenser samt ikke mindst forslag til konkrete tiltag.

Kom til et spændende webinar, som er bygget op omkring fakta, diskussioner og sparring.

Vær opmærksom på, at vi også gerne kommer ud og afholder foredrag/kursus om emnet hos jer selv. Kontakt vores Kundeservice på tlf. 31 10 70 70 og hør nærmere om muligheder og priser.

899,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
  • Sundheds-og følelsesmæssige konsekvenser af ensomhed og social isolation
  • Hvordan ensomhed måles
  • Hvor ensomhed forebygges
  • Hvad en ensomhedsstrategi kan indeholde
  • Konkrete forslag til, hvordan I kan sætte ind - her og nu
Se relaterede produkter fra
webshoppen herunder
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, ph.d. og søvnekspert. Hun har stor viden om børn og søvn og har undervist om emnet i mange år. Vibeke Manniche har gennem mange år ydet råd og vejledning om emnet til forældre og daginstitutioner landet over og er i øvrigt forfatter til bogen 'Børns søvn - din lille sovetryne', godnatlæsningsbogen 'Anna drømmer', pjecen 'Børns søvn - god søvn giver glade og kvikke børn' samt en række andre publikationer på området. Vibeke Manniche har desuden skrevet en række bøger om børns generelle sundhed og trivsel, herunder 'Alt om barnet' og 'Fedt Nok - hjælp det overvægtige barn' samt den populære 'Babytegn - En Håndbog'.

899,00 kr

Pris pr. deltager (ex. moms)
Joomla SEF URLs by Artio