Kursus - 12/06-2024 i København

Beredskab og Resilience: En Indføring i Prepping for Kommunens Medarbejdere (København)

Dette kursus er skræddersyet til kommunens medarbejdere og har til formål at introducere deltagerne til grundlæggende principper inden for prepping, så de bedre kan forstå og imødekomme henvendelser fra borgere.
Antallet af Preppers stiger. Altså borgere, som forbereder sig mod katastrofer – som fx naturkatastrofer, sundhedskriser, krig osv.

Selv om kommunen har velfungerende beredskabsplaner, lægger det stigende antal preppers alligevel et øget pres på kommunens medarbejdere.

Coronakrisen gav en forsmag for betydningen af en sundhedskrise og nedlukning af et land. Senest har sagen med jordskred fra Randers kommune også medført fokus på personligt nødberedskab. Det samme gælder for oversvømmelser.

På kurset får deltagerne en grundlæggende forståelse af og grundigt indblik i, hvad prepping er, og hvordan det kan være relevant i den kommunale hverdag. Samtidig giver det indblik i fordele og ulemper ved at stigende antal borgere forbereder sig til forsyningsafbrydelser, sundhedskriser osv.

Målgruppe: Kurset henvender sig til alle medarbejdere i kommunen, uanset afdeling, der ønsker at styrke deres kendskab til prepping, samt dem der arbejder med beredskabsplanlægning og koordinering.

Undervisningsmetoder: Undervisningen vil kombinere fakta, oplæg og gruppediskussioner for at sikre, at deltagerne opnår en holistisk forståelse af prepping.

Certificering: Deltagere vil modtage et kursusbevis ved vellykket gennemførelse af kurset.

3595,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 08/05-24
Lær mere om:
  • Hvad er prepping
  • Principper inden for prepping
  • Typer af kriser
  • Håndtering af bekymrede borgere
Mere Info
Om underviseren

Vibeke Manniche Læge, Ph.d.

Vibeke Manniche er læge, forsker og ph.d. i socialmedicin. Hun har særlig viden om socialmedicinske forhold, epidemiologi, sygdom og forebyggelse samt krisehåndtering.

3595,00 kr*

Pris pr. deltager (ex. moms)
(Normalpris: 3995,00 kr)
*Rabatten gælder kun ved tilmelding inden d. 08/05-24
Joomla SEF URLs by Artio