Om os

LIVA Kurser har gennem mere end 10 år etableret sig som en af landets største udbydere af faglige kurser, målrettet private og professionelle, inden for både den offentlige sektor og det private erhvervsliv.

Hvad differentierer os?

Vores mange års erfaring har gjort det muligt for os, at skræddersy kurser, konferencer og foredrag som passer til netop dit fagområde og behov.

Vi har altid fokus på det enkelte individ og dennes interesseområde, hvorfor vi  tilbyder et bredt  og fagligt opdateret udvalg af kurser, konferencer og foredrag inden for kategorierne Arbejdsmarked & Beskæftigelse, Børn & Unge, Det sociale område, Forvaltning, Jura, Klima & Miljø, Ledelse & HR, Sundhed samt Ældre. Om end du ønsker at deltage i dybdegående kurser, debatterende konferencer eller foredrag som giver dig den mest nyttige viden, er du endt det rette sted.  Hos LIVA kurser tilstræber vi os på at tilgodese alles behov.

Viden & Udvikling

Vi bestræber os altid på, at give dig den bedst mulige oplevelse og det mest optimale faglige udbytte. Derfor har vi håndplukket nogle af Danmarks dygtigste undervisere som hver især er eksperter inden for deres felt. Vores undervisere vil sørge for, at du efter endt kursus, går hjem med en baggage der rummer; faglig udvikling, konkrete værktøjer som kan bruges i professionelle sammenhænge og en masse relevant viden. Vores kurser, konferencer og foredrag er således altid kendetegnet ved høj faglighed, professionalisme og relevans. For konstant at sørge for at alle vores kurser og konferencer lever op til dette , evalueres alle vores tidligere kurser. Se hvad vores kursister siger om niveau, undervisere og omgivelser her.

Vi tilpasser os dine behov

Alle vores kurser og foredrag kan endvidere afholdes internt som lukkede arrangementer, hvor indhold og form er tilpasset din virksomhed eller afdelings ønsker og behov.

Såfremt du skulle have særlige forespørgsler på kurser er du velkommen til at kontakte os.

Mission
LIVA Kurser er en vidensbaseret virksomhed, der bidrager med værdiskabende kurser målrettet både den private og offentlige sektor. Vi er drevet af at udvikle dine kompetencer og ønsker at tilbyde dig attraktive værktøjer som vil gøre din professionelle dagligdag lidt lettere.

Vision
LIVA ønsker at være den foretrukne udbyder af faglige kurser til det offentlige samt private erhvervsliv.

Formål
Som en vidensbaseret virksomhed, er det vores fornemmeste opgave at producere værdiskabende og relevant information til vores målgrupper via kurser, konferencer & foredrag.

Vi ønsker at skabe et professionelt rum, hvor vores engagerede undervisere, via inspirerende information, udvikler det enkelte individs kompetencer inden for pågældende område. Sagt med andre ord, vi ønsker at tilbyde dig kurser, konferencer & foredrag der via relevant information og brugbar viden udvikler dine faglige kompetencer.

 

Ønsker du at vide mere om vores undervisere? Mød dem her.

LIVA Group

LIVA Kurser er en del af selskabet LIVA Group der desuden består af forlagsvirksomheden Forlaget LIVA.

Forlaget LIVA udgiver skøn- og faglitteratur - både traditionelle trykte bøger, men også et bredt sortiment af e-bøger og fagligt relevante pjecer - samt mobile applikationer. Du kan læse mere om og bestille direkte fra forlaget LIVA's webshop.

Hold dig opdateret inden for dit område, modtag nyttig viden fra vores dygtige undervisere og få altid de bedste tilbud - tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Joomla SEF URLs by Artio