Benjamin Rud Elberth Cand.mag. i dansk og kommunikationsspecialist

Benjamin Rud Elberth er specialist i digital kommunikation og sociale medier. Han rådgiver med udgangspunkt i firmaet Elberth Kommunikation, hvordan man skaber effekt med sociale og digitale platforme og udformer og styrer digitale strategier for politisk funderede organisationer, ministerier, regioner, kommuner og styrelser.

Benjamin er efter mange års arbejde for bl.a. politiske partier, politiske organisationer, Statsminister og ministre specialist i at flytte holdninger med nettet og i at påvirke mediebilledet med digitale medier.

Derudover er Benjamin tilknyttet Center for Information og Boblestudier under Københavns Universitet som Research Associate, gæsteforelæser på 12. år på Københavns Universitet i politisk digital kommunikation, digital lobbyisme og digital strategi og er facilitator af en række netværk både under Altinget og for offentlige organisationer.

Benjamin er cand.mag. i dansk fra Aarhus Universitet og Master i Cross-Media Communication fra Københavns Universitet. Har udgivet håndbogen 'Digital Interessevaretagelse' i 2017 og bogen 'Fra Modtager til Medtager' i 2020 og bogen 'Valgkamp for politikere' i 2021.
Benjamin Rud - Elberth
Joomla SEF URLs by Artio