Søren Tange Kristensen Ernæringskonsulent

Søren Tange Kristensen er forsknings- og udviklingsansvarlig, lektor, Ph.d. på Ernærings- og sundhedsuddannelsen ved Professionshøjskolen Metropol.

Gennem forskning og projektdeltagelse har Søren opnået stor indsigt i mad og måltiders betydninger for mennesker i dagliglivet og i forskellige institutionelle sammenhænge. Hans forskningskompetencer ligger indenfor antropologi og -madsociologi, medicinsk antropologi, spiseproblemer, rusmiddelforskning, sundhedsfremme og -interventioner, kvalitative metoder og spørgeskemaundersøgelser.

Som projektdeltager, konsulent og praktiker har han gennem en årrække beskæftiget sig med, hvordan samfundsvidenskabelige indsigter kan inddrages i ernærings-, sundheds- og velfærdsprofessionelles arbejde med kostvejledning samt mad og måltider i institutioner.

Sammen med Professor, Lotte Holm har Søren i 2012 været redaktør på bogen 'Mad, mennesker og måltider', som præsenterer madsociologisk forskning i Danmark.

Søren - Tange Kristensen